2777
2789

دوستای مهربونم که هنوز از غمِ دوریِ عزیزانتون در غم و رنج هستید، باور کنید که ما عزیزانمون رو از دست ندادیم، بلکه فقط برای مدتِ کوتاهی از اونها دور افتادیم

ما همگی، موجوداتِ معنوی و جاویدان و اَبَدی هستیم، وقتی جسمِ زمینیمون یه جنینِ 4 ماهه بود وارِدِش شدیم تا به وسیله ی اون ، کارهایی که لازمه  رو در این سفرِ زمینی و مادی انجام بدیم.

بعدشم که مدتِ اقامتمون روی زمین به پایان رسید از این لباسِ خسته و فرسوده و سنگین بیرون میاییم و سبک بال و رها دوباره به آسمان و پیشِ عزیزانمون که پیش از ما به خونه برگشتن و به استقبالمون میان، برمی گردیم و یک روزی دوباره دیدارها تازه میشه و حجاب از جلوی چشمامون برداشته میشه و همه ی گذشته ی اَبدی و اَزلیمون و هر اونچه که به واسطه ی زندگیِ  زمینی، فراموش کردیم رو دوباره به یاد میاریم. 

به یاد میاریم که دقیقا ما کی هستیم و از کجا اومدیم و اینکه خونه ی اصلی و واقعیه ما اونجاست

نه این مسافرخونه ی دلگیر و بدونِ نورِ زمینی. 

دوستانِ خوبم، 

غریب ماییم

که هنوز در سفریم،

عزیزانمون به خونه برگشتن 

اونها به مقصد رسیدن 

بیایید این چند صباحِ باقی مونده رو شاد باشیم 

و از ادامه ی سفر لذت ببریم 

و با لحظه های شاد و زیبایی که در زندگی ایجاد می کنیم و اون رو در آلبوم و حافظه ی هستی ثبت می کنیم و برای عزیزانمون به ارمغان می فرستیم، روحِ اونها رو شاد کنیم 

در غیرِ این صورت، مانعِ لذت بردنِ عزیزانمون از اقامتشون  در اون مکانِ سراسر نور و زیبایی میشیم. 

اونها حتی نسبت به گذشته که در کنارِ ما در این دنیا بودن،  هوشیارتر و آگاهتر به ما و احساسات و افکارمون هستن، 

با غم و رنج و شیون و یاس و ناامیدی ، روحشون رو آزار ندیم و اونهارو نگران و رنجیده نکنیم. 

عکسهای زیبایی از لبخند و نشاط و امیدو سرزندگی براشون ارسال کنیم، 

تا اونها هم در خانه، 

با آرامش و شادی، نظاره گرِ ما و زندگیِ زمینیمون باشن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این تاپیک 👇رو بعد از فوتِ پدرم یک سال پیش ایجاد کردم، سرتاسرش، تجاربِ مرگِ تقریبی هست. و صحبت‌های افرادِ از اون دنیا برگشته، اگر دوست داشتید بخونید و از صحبت‌های زیبا و دلنشینشون در مورد زندگی در اون دنیا لذت ببرید 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2966111/سلام-ازهمه-دوستای-گلم-که-از-داغ-عزیزشون-دارن-رنج-می?page=7

سلام چند روزپیش یکی از خانوما شماروبعنوان یکی ازخانومای باتجربه وبادرایت معرفی کرد🥰

سلام 

جدا 

حتما به من خیلی لطف داشتن 🥰

کدوم خانوم بود و کدوم تاپیک؟ 

جدا  حتما به من خیلی لطف داشتن 🥰 کدوم خانوم بود و کدوم تاپیک؟

دوسه شب پیش یه  خانوم تاپیک زد کدوم کار برا تاثیر گذاربودن روی زندگی تون.یکی ازخانوماشمارو معرفی کرد .اسمش خاطرم نیست اما تاپیکو ذخیره کردم الان پیداش میکنم لینکشو میزارم.🥰