2777
2789
عنوان

میشه بیاین بیبی چک های منو ببینین

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 35 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد بعد هاله میفتاد؟

اونی که روز اول زدم شاید یک دقیقه هم نشد که هاله افتاد

دومی رو نمیدونم چون فک کردم منفی شده و تازه امروز رفتم نگاهش کردم دیدم هاله است

سلام به مادرم ... اولین وطن ... آخرین تبعیدگاه
خب شاید لقاح دیر انجام شده یکم صبر کن انشالله ک بارداری حس میگه بارداری 

شاید

چون سر بچه اولم هم یادمه سونو همش میگفت لقاح  یه هفته دیر انجام شده

اونی که روز اول زدم شاید یک دقیقه هم نشد که هاله افتاد دومی رو نمیدونم چون فک کردم منفی شده و تازه ...

چند روز صبر کن دوباره بزن.

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

شاید چون سر بچه اولم هم یادمه سونو همش میگفت لقاح  یه هفته دیر انجام شده

اره. صبر کن عزیزم انقد عجله نداشته باش و دو روز دیگ صبح مدیکور بزن مثبته بعدم منو تگ کنی گلم

خسته تر از آنم ك بگویم ب چ علت:)!
اره. صبر کن عزیزم انقد عجله نداشته باش و دو روز دیگ صبح مدیکور بزن مثبته بعدم منو تگ کنی گلم

چشم عزیزم

بازم صبر میکنم

حتمن خبرت میکنم

اگه آز خونت منفیه فکر نکنم باردار باشی

متنفرم از هر چی بیبی چک هست

من همیشه پرویدام منظم بود،دقیق هر ۲۸ روز.نهایتا یک روز دیر تر!

این دفعه دیگه قشنگ دق کردم

متنفرم از هر چی بیبی چک هست من همیشه پرویدام منظم بود،دقیق هر ۲۸ روز.نهایتا یک روز دیر تر! این دفع ...

میدونم عزیزم منم منظمم و یه بار ۴ روز عقب انداختم.بیبی زدم مثبت بود تیکر زدم اینجا رفتم آز خون منفی بود.دیگه دلم نیومد تیکرمو بردارم اگه اون موقع باردار بودم نینیم یه ماه دیگه بدنیا میومد😔

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍