سلام خانما علائم پرولاکتین بالا چیه من ۳ ماهه اقدامم ولی باردار نشدم تیروویید کم کار دارم البته دارو مصرف میکنم پارسال هم باردار بودم جنین ۸ هفته ایست قلبی داشت
یکی از دلایل بالا بودن پرولاکتین ، استروژن بالاست . معمولا کسانی که در تخمدان و سینه کیست و توده دارن استروژن بالایی دارن و پرولاکتینشون بیشتر از حد مجاز . از مواد غذایی حاوی استروژن خودداری کنید . خرما ، کنجد ، سیاه دانه ، تخم کتان ، رازیانه ... استروژن بالا میبرن ، پرتغال ، انگور سیاه و قارچ و چای ترش استروژن میاره پایین ولی به اندازه مصرف کنید . زیر نظر دکتر باشید و قبل مصرف اینا باهاش مشورت بگیرید و بهش بگید برلتون آزمایش هورمونی بنویسه که سطح استروژن هم بسنجه. اگر پرولاکتین بالا باشه ۹۹ درصد باردار نمیشید پس اون دکتر که گفته برید اقدام کنید خیلی بی سواده .
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!