2777
2789
عنوان

خانمها کسی پرولاکتین بالا داشته؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4662 بازدید | 33 پست
خب پرولاکتینت چی شد؟ ازمایش دادی؟ تاثیر داره ،من۱۴هفته ایست کرد  پرولاکتینم بالا بود،تیرویید ...

من اصلا آزمایش ندادم دیشب یهو یادم اومد ک شاید واسه پرو ۳ ماهه باردار نشدم و شاید دلیل سقط قبلی باشه

یکی از دلایل بالا بودن پرولاکتین ، استروژن بالاست . معمولا کسانی که در تخمدان و سینه کیست و توده دارن استروژن بالایی دارن و پرولاکتینشون بیشتر از حد مجاز . از مواد غذایی حاوی استروژن خودداری کنید .‌ خرما ، کنجد ، سیاه دانه ، تخم کتان ، رازیانه ... استروژن بالا میبرن  ، پرتغال ، انگور سیاه و قارچ و چای ترش استروژن میاره پایین ولی به اندازه مصرف کنید  . زیر نظر دکتر باشید و قبل مصرف اینا باهاش مشورت بگیرید و بهش بگید برلتون آزمایش هورمونی بنویسه که سطح استروژن هم بسنجه. اگر‌ پرولاکتین بالا باشه ۹۹ درصد باردار نمیشید پس اون دکتر که گفته برید اقدام کنید خیلی بی سواده . 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره اما من شرایطشو رعایت کردم رفتم یعنی تحریک سینه نباشه رابطه جنسی نباشه سه ساعتم از بیداریت گذشته ...

واسه شما چند بود

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

من اصلا آزمایش ندادم دیشب یهو یادم اومد ک شاید واسه پرو ۳ ماهه باردار نشدم و شاید دلیل سقط قبلی باشه

من خرداد پارسال کورتاژ شدم ،تا الان هنو باردار نشدم😞😞

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.
یکی از دلایل بالا بودن پرولاکتین ، استروژن بالاست . معمولا کسلنی که در تخمدان و سینه کیست و توده دار ...

😞😞😞😞😞برا من نرمال میشه پرولاکتینم اما هنوزم ترشح شیر دارم از سینه م در حد یه قطره ،میگن تا وقتی شیر بیاد باردار نمیشم

دلیل سقط متوجه شدین؟

ازمایش دادم مشکل انعقادی داشتم ،پرولاکتینم بالا بود ،تیروییدم کم کار ،ویتامین دی۷ بود

دکترم گف ه  کدوم اینا میشه باعث سقط باشه ،اما احتمال زیاد ،مشکل انعقادی علت اصلی بوده

😞😞😞😞😞برا من نرمال میشه پرولاکتینم اما هنوزم ترشح شیر دارم از سینه م در حد یه قطره ،میگن تا وقتی ...

شاید اون ترشح از پرولاکتین نباشه برو یه سنو بده . و اگر از پرولاکتین دکتر بهتون قرص بده اوکی میشه

شاید اون ترشح از پرولاکتین نباشه برو یه سنو بده . و اگر از مرولاکتین دکتر بهتون قرص بده اوکی میشه

😞😞پس واس چی میتونه باشه؟دکترم فلوشیپ نازاییه،نگف سونو سینه بدم