2777
2789
سلام عزیزم😍😍 والا من طبق پریود ۷هفته و ۲روزم هست. اما خب دقیق بخای حساب کنی کمتره حدود ۶هفته اینا ...

وای من باید دو سه هفته دیگه صبرکنم واس سونو شوهرم کلافم کرده میخاد بگه به همه

خودم دلم روشنه بچم ایشالا سالم سالمه نمیدونم چکارکنم

♡خدایا شکرت♡

سلام عزیزم😍😍 والا من طبق پریود ۷هفته و ۲روزم هست. اما خب دقیق بخای حساب کنی کمتره حدود ۶هفته اینا ...

شما اولش مثل من علائمی نداشتی؟

منکه خداروشکر نه حالت تهوع دارم نه چیزی

فقط یکم درد دارم اونم کم قابل تحملخ

♡خدایا شکرت♡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای من باید دو سه هفته دیگه صبرکنم واس سونو شوهرم کلافم کرده میخاد بگه به همه خودم دلم روشنه بچم ای ...

عزیزم😁😁 انشالله که سالم بدنیا میاد. چرا انقدر شوهرا هولن😂 صبر کن یک هفته دیگه بگو بهشون

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

والا من تاریخ پریودم که زدم، ۲۳اسفند بود حساب کرد ۳۰آذر میشه تاریخ زایمان. همون قسمتی که میخای تیکر ...

غزل جون لازمه امروز برم آزمایش تیتر بتا بدم ببینم بتام بالا اومده یا نه؟

یه کاربرا میگف برو

پریروز آز دادم بتام ۲۵۲ بود.

♡خدایا شکرت♡

شما اولش مثل من علائمی نداشتی؟ منکه خداروشکر نه حالت تهوع دارم نه چیزی فقط یکم درد دارم اونم کم قا ...

نه منم هیچ علائمی نداشتم، فقط یکم درد پریودی. الان ۵،۶روزی هست حالت تهوع و ضعف شدید دارم. دیشبم خیلی حالم بد بود😥😭 هیچ غذایی نمیتونم درست بخورم. کلا از بوی غذا و آشپزخونه متنفر شدم

والا من تاریخ پریودم که زدم، ۲۳اسفند بود حساب کرد ۳۰آذر میشه تاریخ زایمان. همون قسمتی که میخای تیکر ...

من نتونستم تیکرمو درست کنم، حالا گذاشتم مشخص شه پسره یا دخملی بعد هرچند بلد نیسنم ، من با برنامه فرزند نیکو پیگیر سن هستم برنامه خوبیه 

عزیزم😁😁 انشالله که سالم بدنیا میاد. چرا انقدر شوهرا هولن😂 صبر کن یک هفته دیگه بگو بهشون

شما ک رفتی سونو و میگی ترسوندت و گفت چیزی نمیبینم سونو واژینال رفتی یا معمولیا؟هزینش زیاد نیس؟

♡خدایا شکرت♡

غزل جون لازمه امروز برم آزمایش تیتر بتا بدم ببینم بتام بالا اومده یا نه؟ یه کاربرا میگف برو پریروز ...

اگه میخای خودت خیالت راحت بشه برو. ولی صد درصد بالا اومده مطمئن باش

من نتونستم تیکرمو درست کنم، حالا گذاشتم مشخص شه پسره یا دخملی بعد هرچند بلد نیسنم ، من با برنامه فرز ...

انشالله عزیزم. حالا پسر دوست داری یا دختر؟😍

انشالله عزیزم. حالا پسر دوست داری یا دختر؟😍

خوب خواست خدا هرکدومش باشه شاکرم 

منتهی چون دوست ندارم دیگه بچه بیارم به هیچ عنوان، به خواهر همسرم حس میکنم اونم نگفته چیزی همیشه میگه پسر دختر نداره دوست دارم پسر باشه 

البته ته دلم دختر دوست دارم 

حالا میگم هرکدوم باشه اون یکیمون اون ته دل هم پاک میکنه 

سجده شکر ب جا میاریم

دوازده هفته دوست دارم برم سنوگرافی که بگه چیه 

این علامت سواله تموم شه 

رویا پردازیم با لباس خوشگل دخترونه 

گل سرای جیجیلی 

یا پسر با اسباب بازی های و لباسای پسرونه 

خودم خواب دیدم سنوگرافی رفتم داشتم عکس سنو به خواهرم نشون میدادم نیگا کن پسره

خواهرم میگه خواب خیلی درسته