2777
2789
عنوان

دندون بچه ۱۷ ماهه

2526 بازدید | 41 پست

دخترم امروز ۱۷ ماهه میشه و ۶ تا دندون داره خیلی ناراحتم چند روزی هم هست غذا نمیخوره الان کنارم خوابه و شکمش سر و صدا میکنه ولی تا یه چیزی میارم گریه میکنه میگه نه نه خیلی درمونده ام وزنشم کمه تازه هشت کیلوئه شیر خودمو میخورم 

منم دقیقا همین مشکلات دارم عزیزم، دخترم ۱۶ ماهش ۶ تا دندون داشت، الان دو دوهفته است داره ۶ تا دندون دیگه با هم در میاره، لب به هیچی نمیزنه ،فقط شیر و آب ، باید صبوری کرد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دختر منم ۱۷ ماهشه دندونهاش ک در میان ولی وزنش کمه ک دختر من ۱۲ کیلوئه ۲۰ تام دندون در اورده

ماشااله دختر من نارس بوده وزن تولدش۱۱۰۰ بود ۳۲ عفته بدنیا اومده دکترش میگه خوبه ولی من خسته شدم دیگه نمیدونم چکار کنم

دختر منم ۱۷ ماهشه دندونهاش ک در میان ولی وزنش کمه ک دختر من ۱۲ کیلوئه ۲۰ تام دندون در اورده

۲۰ تا دندون تو ۱۷ ماهگی؟؟؟ یعنی دندون نیش که تقریبا نزدیک ۲ سالگی در میارن در آورده؟؟ چون بچه ها کلا ۲۰ تا در میارن

ماشااله دختر من نارس بوده وزن تولدش۱۱۰۰ بود ۳۲ عفته بدنیا اومده دکترش میگه خوبه ولی من خسته شدم دیگه ...

خب پس خوبه ماشالا 

نه تگران نباش اصلا اگه دکتر میگ 

خدایا شکرت بابت خوشبختی ای ک نصیبم کردی

۲۰ تا دندون تو ۱۷ ماهگی؟؟؟ یعنی دندون نیش که تقریبا نزدیک ۲ سالگی در میارن در آورده؟؟ چون بچه ها کلا ...

هزیزم میحاستتم بنویسم تقریبا اندازه ۲۰ تا نمیذارا بشمارم ولی کلا دتدون های اخرش مونده فقط دختر من شیش ماهگی ۴ تا باهم در اورد هشت ماهگی هم ۷ تا

خدایا شکرت بابت خوشبختی ای ک نصیبم کردی

پسر خواهرم هر بار میخواست دندون دراره تب میکرد و بیقرار الان یه مدت مرتب چهار مغز آسیاب شده هر روز بهش میدیم به توصیه حکیم دندون تخت شو را حت  درآورد.  طبیب طب سنتی  گفت هم مادر بخوره هم به بچه بدین.  هردوشون ميخورن.  الان 15 ماهشه 4 تا دندون آسیاب دراورده

۶ تا همزمان چه خوووب 

آره، دختر من خیلی زود دندون در آورد از ۶ ماهگی، ولی یه دفعه دیگه از ۱۱ ماهگی در نیاورد، تا دو هفته پیش، از یه جهت خوب که داره دندونش در میاد ولی خیلی بی اشتها شده، این اعصاب خورد کن، پوشک ۴ پلاس می بستم الان ۴ می بندم انقدر لاغر شده، 

پسر خواهرم هر بار میخواست دندون دراره تب میکرد و بیقرار الان یه مدت مرتب چهار مغز آسیاب شده هر روز ب ...

خیلی بد غذاست مثلا تخم مرغ اصلا لب نمیزنه قبلا تخم بلدرچین رو مخلوط میکردم با حریره یا فرنی میخورد الان دیگه اونا رو هم نمیخوره مغزها رو دوست داره ولی تا آسیاب میکنم نمیخوره همینجوری خم میپره تو گلوش دندون نداره بجوه

دختر من هفده ماهشه چهار تا دندون داره😅

الانم چن روزه هیچی نمیخوره فقط شیر خودم و آب. 

تو زندگی ، هرروزی ک ، واسه دلت زندگی کردی ؛ بُردی....حتی اگ اشتباه کرده باشی...✌️
هزیزم میحاستتم بنویسم تقریبا اندازه ۲۰ تا نمیذارا بشمارم ولی کلا دتدون های اخرش مونده فقط دختر من شی ...

۴ تا دندون نیش جلو معمولا نزدیک دو سالگی در میاد ، اگر در اومده باشه احتمالا ۲۰ تاش در اورده، چون بچه ها کلا هر طرف دو تا آسیاب فعلا در میارن 

آره، دختر من خیلی زود دندون در آورد از ۶ ماهگی، ولی یه دفعه دیگه از ۱۱ ماهگی در نیاورد، تا دو هفته پ ...

دختر شما چند کیلوئه ؟ الان دخترم از ساعت ۶ که بیدارم شکمش داره صدا میده از گرسنگی

دختر من هفده ماهشه چهار تا دندون داره😅 الانم چن روزه هیچی نمیخوره فقط شیر خودم و آب. 

وای چرا اینجورین اینا ؟ من از روزی که فهمیدم باردارم تا الان یه روز راحت نبودم