2777
2789
عنوان

خدا صداتونو میشنوه؟

321 بازدید | 26 پست

سلام به همه من هیچ وقت تو زندگیم اعتقادی به چشم زدن و ... نداشتم و ندارم اما خیلی بلا سرم اومده خیلی دعا کردم اما انگار خدا صدامو نمیشنوه اگر کسی دعایی بلده بهم یاد بده و از هرکسی این تاپیکو میخونه میخوام که لطفا برای من دعا کنه ممنون

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین چشم زخم در قران اومده .

واسه همین ایه ان یکاد نازل شده برای رفع چشم زخم .

خب 4 قل رو از قران بخون ایه الکرسی ان یکاد 

و صدقه بده و اسپند دود کن . 

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(

امضام

هر چه قدر حس خوب بدین به خودتون به اطرافیانتون همون قدر اتفاقات خوب رو جذب میکنید شاد باشید زندگی رو ساده بگیرید بعد یه مدت شاهد تغییرات بی نظیر میشید دعا و خوندن قرآن و صلوات  ونماز و زیارت عاشورا و نادعلی  سرشار از انرژی های مثبتن فراموشتون نشه ...اگه بخوای؛ میشه...شک نکن💪💪

بچه ها از همه کسایی که بهم جواب دادین خیلی ممنونم راستش این اولین باره که یه متن میزارم این جا و زیاد با این جا اشنا نیستم من خیلی دعا میکنم همیشه از بچگی ولی کودکی خوبی نداشتم نوجوونی افتضاحی داشتم و حالا جوونیمم نابود ۲۷ سالمه و خیلی خستم 

س معلومه که خداصدابنده هاشومیشنوه ناامیدنباش 

ممنونم عزیزم اینو هر روز به خودم میگم هنوز ناامید نشدم اما کاش قبل این که ۳۰ سالم بشه حداقل یه اتفاق خوب بیفته برام بعضی ادما یکسال دوسال سختی میکشنو تموم میشه کاش برای منم تموم بشه

ببین فقط کافیه از روی صداقت و از ته دلت خدا رو صدا بزنی و معتقد باشی خدا صداتو میشنوه من به هیچ دعا ...

این کارو میکنم همیشه فک کنم از وقتی که ۶ سالم بود برای همین خیلی ناراحتم چون بلاهایی سرم اومد که فک نمیکردم و همیشه با خودم میگم که من از ۶ سالگی از خدا میخواستم کمکم کنه حقم این نبود

ببین چشم زخم در قران اومده . واسه همین ایه ان یکاد نازل شده برای رفع چشم زخم . خب 4 قل رو از قران ...

همرو میخونم ولی واقعیتش الان مشکلاتی دارم که حل شدنش در حد یه معجزست