2821
2789
عنوان

یعنی حقیقت داره

414 بازدید | 21 پست

بچه ها من زدم تو گوگل که بدونم قسم دروغ گفتن چه حکمی داره کفاره داره چیه یکی سوال کرده بود که دوستم جان مادرشو قسم خورده بود بخاطر اسرار من باعث شد قسمشو بشکنه الان من چیکاد کنم جوابش گفته بودن که قسم به غیر از خدا و پیغمبر قسم شرعی حساب میشه که حتی اگه شکسته هم بشه مشکلی نداره،راسته؟؟؟

لیلا که شُدی ...حَرفِ مَرا میفَهمی...مَجنونِ تَمامِ قِصه ها نامَردَند...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

درست گفته بود البته قرآنم هست

گروه بنفش😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊وزن ۹۱😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥قد ۱۶۰☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺ هدف اولیه ۷۰ 💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪 هدف بعدی ۶۵👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌 تا کور شور هر آنکه نتواند دید                                     دوست عزیز اگر جوابتو نمیدم دلیل بر این نیست که جوابی ندارم یا تو راست میگی دلیلش فقط نگرانی از تعلیق شدنه و الا همچین جوابتو میدم که تا آخر عمرت سکوت کنی. اونی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی اونی که به خواب رفته رو نه .خدایا به حق شهید دشت نینوا ریشه ظلمو خشک کن خدایا یه نظرم به ما بیفکن 😍😍 دوست دارم خدا😙😙😙

یعنی قسم خوردن اشکالی نداره 🤷‍♀️🦩؟

اگه تناسخ حقیقت داشته باشه و همه ما فقط یه روح در بدن ها و ظواهر مختلف باشیم ، دوست دارم بدونم چند نفر توی موزه ها به هنر خودشون خیره میشن ، موسیقی هایی که خودشون توی زندگی های مختلفشون ساختن گوش میدن و کتاب هایی رو میخونن که یادشون نیست خودشون نوشتن :))

عزیزم در قسم خوردن حتما تاالله یا بالله باید ذکر شود والا مانعی ندارد به جون این و اون که مفت

یعنی مثلا من مجبور باشم یجایی جان مادرمو قسم بخورم به دروغ چی میشه؟؟خیلی استرس گرفتم سر این موضوع

یعنی قسم خوردن اشکالی نداره 🤷‍♀️🦩؟

نمیدونم من نصف عمرمو سر دروغای الکی حسرت خوردم😁😁😁

نه عزیزم فقط قسم به خدا و معصومین و یا صفات خداوند که قابل اطلاق به غیر نیست مثل خالق و... صحیح هست

یعنی مثلا من مجبور باشم یجایی جان مادرمو قسم بخورم به دروغ چی میشه؟؟خیلی استرس گرفتم سر این موضوع

شما منظورتون سوگند هست ؟ یعنی اینکه سوگند بخورید دارم حرف راست میزنم؟ یا نه مثلا قسم میخورم به جان مادرم مثلا غذا نخورم

سلام😊