رفقا و خواهرای خوبم !؟
سلام
شب زیباتون بخیر و نیکی 💙🌷
عزیزان دلم حقیقتش خیلی وقته میخوام خواهرانه باهاتون حرف بزنم . راجع به خیلی موضوعات که مربوط به ما خود ماست . مربوط به جنس زن !؟
اول از همه در مورد عقاید و باور هامونه میخوام بگم عزیزان دلم هر کسی عقیده خودش داره و ما حق توهین به کسی نداریم . صرفا هم اگر حرفی یا بحثی شکل میگیره باید در کمال احترام باشه . در نظر بگیرم حجاب زیباست پس باید با کلام زیبا مطرح بشه مثلا به جای اینکه از تحقیر و سرزنش استفاده کنیم . لبخندی بزنیم بگیم دوست داری یه بار یه چیز جالب امتحان کنی بعد با حوصله روسری شو مرتب ببندیم و وقتی خودش تو آینه دید بگیم ماه بودی و حالا ماه تر شدی !؟ این حرفم صرفا نمونه بود و نمیگم من درست میگم فقط خواستم بگم میشه قشنگتر و مهربانتر حرف زد . از مخالف عقیده کسی هستیم نمیتوانیم درست حرف بزنیم، سکوت کنیم . چه بسا که سکوت طلا ست و حرفِ خوب نقره . در کل میخوایم بگم به قول استاد دانشگاه مون دل محل فرود خداست میخواییم امربه معروف کنیم دل کسی رو نشکونیم . چه بسا در دستورات ائمه هم میبینم که همیشه تلاشش این بوده که از در مهر و محبت وارد بشن .
نکته بعدی رعایت ی حیا و عرف اجتماعی است . باور کنید ایجاد برخی تاپیک ها و زدن حرفها در شان یک بانوی ایرانی نیست . شما در هر نقشی از دختر خانه تا مادر و همسر یک خانه الگو هستین .
من خیلی حرف زدم ببخشید .البته حرف هام تمام نشده اما گفتم ایتقدر زیاد ایت کسی رغبت به خواندن پیدا نکند 😉😁💙