2777
2789

سلام دوستان پسرم سه سال و نیمشه چند روز پیش از چیزی ترسید و الان تقریبا یک هفته س ک خیلی از حروف و حالت لکنت بیان میکنه خیلی خیلی نگرانم تجربه ای دارید کمکم کنید خدا خیرتون بده 

نگران نباش 

خودش خوب میشه تا حدود ۶ سالگی 

دختر منم تو ۳ سالگی گرفت کلی غصه خوردم کلی گریه کردم ۶ سالش شد خوب شد .

ولی علاوه بر گفتار درمان به ت پیشنهاد میکنم تو گوگل سرچ کن.هر راهکاری گفته انجام بده .داستان با سرعت خیلی کم براش بخون .ازش بخواه برات با سرعت خیلی کم حرف بزنه .

من دخترمو دوسال بردم گفتار درمان خیلی خوب بود 

ولی بعد دوسال هنوز لکنت داشت .ببرش خیلی خوبه ولی انتظار معجزه نداشته باش .

دو سه سال خیلی باهاش راه بیاید برای آروم حرف زدن . وقتی میخواد حرف بزنه خیلی بهش فرصت بدید . به جمعی که میره توش بسپار که جلوش هی نگن چرا اینجوریه ؟

یه جوری برخورد کنید انگار کاملا طبیعیه .

گفتاردرمان هم میبری نگو برای چیه و این کیه ؟

بگو اتاق بازی . خانم معلم بازی 

من به خواست خود گفتاردرمان اینجوری به دخترم گفتم 

نگران نباش  خودش خوب میشه تا حدود ۶ سالگی  دختر منم تو ۳ سالگی گرفت کلی غصه خوردم کلی گر ...

عزیزم خدا خیرت بده جواب دادی ،من دارم دق میکنم نمیدونم چکار کنم ببرمش گفتار درمان یا صبر کنم آخه جایی رو هم نمی شناسم ک ببرم الان دخترت کامل خوب شده خیلی حالم بده نمیدونم چرا ی دفه اینطوری شد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خانم دکتر قیومی تو کار لکنت خیلی خوبن... تو بیمارستان قائم و امام رضا هستن ولی الان که کرونا هست نمیدونم هستن یا نه. 

نگرانیتونو جلو پسرتون نشون ندید. بذارید جملاتش رو خودش بگه و اصلاااااا جملاتشو تکمیل نکنید. نگید اینجوری حرف نزن. یعنی کلا به روش نیارید. 

تو اگر دردی به درمان احتیاجی نیست نه... کاش آدم تا ابد احساس بیماری کند💕
بروش نیاوردم ،عزیزم شما تجربه داشتید؟خوب میشه؟

من پیشنهادم اینه حتما گفتاردرمانی ببرید. من خودم دانشجوی گفتاردرمانی بودم بچه های زیادی بودن که با مراجعه سریع و البته به شرط رعایت تمام نکات نتیجه گرفتن. 

تو اگر دردی به درمان احتیاجی نیست نه... کاش آدم تا ابد احساس بیماری کند💕

یکی از شاگردای منم ۵سالش بود مامانش گفت دچار لکنت زبان شده گفتم درست میشه گفت مثلا حرف زدنی زیاد نباید رو صورتش نگا کرد یا زوم کرد بعد باحالت طبیعی باید باهاش حرف زد ولی به مرور دیدم خوب شد ولکنت زبانش از بین رفت

واااای بچه منم ترسید و لکنت گرفت ی خانمه افتاد زیر ریل قطار پسرم دید اونم جیغ جیغ میکرد ماکه آدم بزرگیم ترسیدیم 

لکنت تو پسرها بیشترشایع هست

من ک ی ۹ماهی هست درگیرم باپسرم

دکتربردم گفتن اضطرابم داره بخاطر اونم هست ترسو شده کلا

من ک فعلا طب سنتی رو دنبال میکنم

خوبه خداروشکر

خودت اصلا استرس نداشته باش

وقتی میخواد حرف بزنه کاملا بهش توجه کن و بذار حرفشو بزنه

اصلا جملشو کامل نکن

عزیزم خدا خیرت بده جواب دادی ،من دارم دق میکنم نمیدونم چکار کنم ببرمش گفتار درمان یا صبر کنم آخه جای ...

دخترم کاملا خوب شده 

منم عین شما بودم .بی قرار و کلافه . کلی نذر کردم. خیلی ها بهم گفتن خوب میشه چون از اول اینجوری نبوده . 

دختر خودم که خوب شد به بقیه اینو میگم . و بعد از این هم به دو سه نفر گفتم و بعدا بهم خبر دادن که درست میگفتی .بچه ی ما هم خوب شد .

نهایتش ۶ سالگیه . خوب میشه . فقط مطالعه کن بیخیال نباش. مهم ترین چیز اینه که توسط این لکنت اعتماد به نفس و شخصیت بچه رو خورد نکنید  یگید تو حرف نزن بد حرف میزنی . یا حرف نزن کسی نفهمه . یا جلوش هی بگید لکنت گرفتی 

خیلی مهمه ها . معمولی باشید باهاش 

دختر من کاااملا خوب شده . یهویی تو سه سالگی لکنت شد .حتی ابروهاش کاملا ریخت.شب خوابید صبح پاشد دیدم ابرو نداره . و حرف زد دیدم اینجوریه . انگار خواب بد دیده بود.ولی گفتاردرمان گفت یه رفتار بیولوژیکی تو این سن هست و همینطور که خودش یهو میشه خودشم خوب میشه .ابروهاش هم تا ده روز بعد کامل دراومد

واااای بچه منم ترسید و لکنت گرفت ی خانمه افتاد زیر ریل قطار پسرم دید اونم جیغ جیغ میکرد ماکه آدم بزر ...

طب سنتی چی خوبه عزیزم خدا خیرت بده یکم توضیح بده

دخترم کاملا خوب شده  منم عین شما بودم .بی قرار و کلافه . کلی نذر کردم. خیلی ها بهم گفتن خوب می ...

خیلی ممنون عزیزم دعا کن برام خدا خیرتون بده یکم آروم شدم