2777
2789
منظورم مثل ایشون شکم و پهلو افتضاحه بقیه اندامم خوبه

آهان

حلقه بزن خیلی خوبه 

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تغذیه اتون اصولی رعایت کن  چند کیلویی کم کنی خوبه  پروتیین بالا ، سبزیجات فراوون ، آب ۸ ...

پس برم دکتر تغذیه بی تاثیر نیست چون خودم دوروز رعایت میکنم بعد بازم بهم میریزه برنامم

ولی دکتر برم دیگه طبق برنامس 

میترسم بخرم بلد نباشم چ نوع باید بگیرم 

ژله ای خوبه واقعا 

کاری نداره یاد میگیری زود 

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
اره منم قبلا زدم خیلی تاثیر داشت ولی اینجا خوندم که برای کسایی که کیست دارن خوب نیست منم نمیتونم بزن ...

من کمرمم اصن مشکل نداشت از بالای با سنم درد گرفت تا پاهامم اشکممم در اورد دگ ام نزدمم 

وزن اولیه ۷۰ هدف ۶۶ ایشالا تا تیر ماه میترکونم :) 
الان کمتر برنج میخورم ولی تغییری نکرده 

من چای سبز قبل ماه رمضون روزی دو لیوان میخوردم

اهنگ میذاشتم میرقصیدم

غذامم کم کردم

خیلی اب شد پهلوهام

یعنی صاف شد.. بعد چند وقت رفتم خونه مامانم فقط میگفتن چقد لاغر شدی

شلوارم برام گشاد شده کمرش😊

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️
ممنونم ژله آی همونه ک میگن ضربه میزنه ک زود لاغر بشیم

اره گلم