2777
2789
عنوان

بعد ۳ ماه اقدام هنوز باردار نشدم به نظرتون خطرناکه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4507 بازدید | 77 پست

بچه ها خیلی معذرت میخوام بابت سوالم

انگاری یه سیخو فرو میکنی تو رحمم خبببیلی درد میکنه بعدش خوب میشه 

دوباره بعد 10دقبقهشروع میشه؟؟بنطرتون جمه؟؟

بازم ببخشید

خدایا ۱۵شهریور نینی تو دلم رفت😢ازت میخوام ارومم کنی ویه نینی دیگه خیلی زود جاش بزاری.۹۹.۹.۹دعاکنین خبرحاملگیمو بهتون بدم😢😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری متوجه ایست قلبی شدی?من ده هفتم استرس گرفتم

من برای چکاب ماهانه رفتم گفتن بچه توی ۸ هفته رشدش متوقف شده و قلب از کار افتاده دور از جون شما دنیا رو سرم خراب شد چون خیلی خوشحال بودم

من 20 ماه اقدام بودم هی کیت وشب اقدام و... نمیشد. ..دوسه ماه آخر بیخیالش شدم خیلی هم نزدیکتر نداشتیم همون ماه باردار شدم ...فقط توکل بخدا وبیخیالی

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤

نه عزیزم خطرناک نیست خیلیم طبیعیه

3 ماه چیه

من دوستم بعد 14 ماه

خودم بعد 11 ماه

وزنداییم بعد 7 ماه. باردار شدیم

طبق گفته اای پزشکا از 6ماه تا یکسال بعد ازدواج طبیعیه

اما برای اینکه نگران نباشی

برو یه دکتر زنان زایمان نازاییه خوب ک سونوی واژینالت کنه و چنتا ازمایش برات مینویسه 

اینجوری مطمعن میشی ک خدایی نکرده کیست یا تنبلی تخمدان نداری

واینکه فولیکول واس بارداری داری

اگه هم خدایی نکرده مشکلی بود

زود متوجه میشی

من برای چکاب ماهانه رفتم گفتن بچه توی ۸ هفته رشدش متوقف شده و قلب از کار افتاده دور از جون شما دنیا ...

😭😭وای بدترین خبره،من علایم بارداریم کاملا هستن امیدوارم سالم باشه و شماهم باردار شی

میخواهم بهترین باشم 🙌
توروخدا واسم دعا کنید 

غصه نخور عشقم سه ماه چیزی نیست که آخه... منم قبلش سقط داشتم حتما باردار میشی 

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
😭😭وای بدترین خبره،من علایم بارداریم کاملا هستن امیدوارم سالم باشه و شماهم باردار شی

بدترین روز زندگیم بود ایشالا تجربه نکنید و به سلامتی بچتون دنیا بیاد برای منم دعا کنید

اصلا لازم نیست هر شب.چون اسپرم سالم خودش ۷۲ساعت زنده میمونه تو رحم

و این خودش یکی از موهبت های خداست.چون زن فقط در ماه یک روز تخمک گذاری داره وقتی ی شب نزدیکی میکنی حکم سه چهار شب نزدیکی پشت سر هم رو داره