2777
2789
عنوان

خانما میشه بیایین خصوصا باردارا

| مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 41 پست
پسر

آخه دختر عمم هم اینطور بود بچش پسر بود حالا میگن پسر ضعیفتره باید زیاد مواظب باشی من اصلا نمیتونم استراحت کنم بچم خیلی شیطونه

خدا جونم ممنونم که یه دختر سالم بهم هدیه دادی و برای حاجتم هرکی میتونه یه صلوات بفرسته
خواهش میکنم البته زیاد ربطی به جنسیت نداره اینو بدون اما مال من پسره و خیلیای دیگه که لک داشتن پسر ب ...

مواظبم ممنون میشه زخم داشته باشی و بارداری شی؟؟ 

خدا جونم ممنونم که یه دختر سالم بهم هدیه دادی و برای حاجتم هرکی میتونه یه صلوات بفرسته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مواظبم ممنون میشه زخم داشته باشی و بارداری شی؟؟ 

اگه زخم دهانه رحم منظورتونه بله میشه...اما واقعا اگه زخم دارین مراقب خودتون باشین چون دهانه رحمتون بیشتر در معرض خطره

یه روز یه گدا بوده که دونفر بودن هرروز بهش سر میزدن یکیشون هر روز بهش یه لگد میزد و یکیشون هرروز بهش پول میداد، یه مدت این دو نفر پیداشون نمیشه اونیکه لگده رو میزد شد آدم خوبه و اونیکه پول میداد بهش شد آدم بده چون چند وقت پیداشون نبود که بهش لگد بزنن یا پول بدن، مراقب باشین بیش از اندازه خوب نباشین چون یه روز نبودن خوبیتون یا کم شدن خوبیتون باعث بد دیده شدنتون میشه، ✓/// از طرف یه احمق که همیشه خوب بوده و ساده از بس بلا سرم اومده دیگه از خودم بیزارممممم بخاطر کودن بودنم و سادگیم، انشاالله یه روزی میاد میبینم که حقم گرفته شده و میام اینجا مینویسم🖤😭
اگه زخم دهانه رحم منظورتونه بله میشه...اما واقعا اگه زخم دارین مراقب خودتون باشین چون دهانه رحمتون ب ...

داشتم قبل از بارداریم ولی میگن تا رحم پاک نباشه باردار نمیشی نمیدونم والا

اگه زخم دهانه رحم منظورتونه بله میشه...اما واقعا اگه زخم دارین مراقب خودتون باشین چون دهانه رحمتون ب ...

کرد هستی؟ 

داشتم قبل از بارداریم ولی میگن تا رحم پاک نباشه باردار نمیشی نمیدونم والا

ربطی نداره چون اسپرم از دهانه رحم عبور میکنه و میره داخل رحم و اون زخم در رحم نیست اما اگه الان بعداز نزدیکی خونریزی یا درد داشتی حتما بخاطر اونه..من خودم بعدازنزدیکی لک داشتم که جفتم پایین بود 

یه روز یه گدا بوده که دونفر بودن هرروز بهش سر میزدن یکیشون هر روز بهش یه لگد میزد و یکیشون هرروز بهش پول میداد، یه مدت این دو نفر پیداشون نمیشه اونیکه لگده رو میزد شد آدم خوبه و اونیکه پول میداد بهش شد آدم بده چون چند وقت پیداشون نبود که بهش لگد بزنن یا پول بدن، مراقب باشین بیش از اندازه خوب نباشین چون یه روز نبودن خوبیتون یا کم شدن خوبیتون باعث بد دیده شدنتون میشه، ✓/// از طرف یه احمق که همیشه خوب بوده و ساده از بس بلا سرم اومده دیگه از خودم بیزارممممم بخاطر کودن بودنم و سادگیم، انشاالله یه روزی میاد میبینم که حقم گرفته شده و میام اینجا مینویسم🖤😭
کرد هستی؟ 

بله چرا؟؟

ربطی نداره چون اسپرم از دهانه رحم عبور میکنه و میره داخل رحم و اون زخم در رحم نیست اما اگه الان بعدا ...

نه بدون نزدیکی هم خونریزی داشتم

خب ببین دور از جون شما من سه تا سقط داشتم پس به حرفام دقت کن... با روغن بنفشه آروم شکمت رو از پایین به سمت ناف چرب کن و با یه روسری نرم زیر رحمت رو ببند... هر روز اندازه یه پارچ ترکیب سیب و به و عسل و عرق بیدمشک بزن مخلوط کن و بخور... به زیاااااد بخور... شربت آبلیمو عسل زیاد بخورید... سویق گندم و جو بخور... سردیجاتو ب حداقل برسون

من طب رو فقط طب سنتی و اسلامی میدونم و باهاش درمان میکنم، در غالب موارد طب مدرن رو قبول ندارم... پس لطفا سر طب مدرن با من بحث نکنید.. چون من چیزهایی از طب مدرن میدونم که شما زحمت تحقیق بخودتون ندادین و نمیدونین، در مورد طب سنتی هم باهام بحث نکنید... چون تجربه خوبی از بحث کردن در مورد طب سنتی با بعضی از نی نی سایتیا ندارم. 
کدوم استان هستی،؟؟ 

کردستان چرا؟

خب ببین دور از جون شما من سه تا سقط داشتم پس به حرفام دقت کن... با روغن بنفشه آروم شکمت رو از پایین ...

مرسی  عزیزم از راهنماییتون شما الان که با دارین لک نداشتین،؟ 

مرسی  عزیزم از راهنماییتون شما الان که با دارین لک نداشتین،؟

فقط اوایل هفته شش چندتا لکه بعد از حمام ازم اومد و تماااام.. دیگه نداشتم خداروشکر بعدش رفتم پیش یه خانمی ک طب اسلامي بلد بود بهم گفت سه شب هر شب اندازه‌ یه عدس فرفیون قورت بده دهانه رحمت رو محکم میکنه منم خوردم همین اندازه چون بیشترش خوب نیس.. خدا رو شکر مشکلی نداشتم دیگه ولی از اول بارداری تقریبا زیر شکمم رو با روسری بستم بخاطر سابقه سقطهام اینجوری ب رحم کمک میکنیم پایین نیاد 

من طب رو فقط طب سنتی و اسلامی میدونم و باهاش درمان میکنم، در غالب موارد طب مدرن رو قبول ندارم... پس لطفا سر طب مدرن با من بحث نکنید.. چون من چیزهایی از طب مدرن میدونم که شما زحمت تحقیق بخودتون ندادین و نمیدونین، در مورد طب سنتی هم باهام بحث نکنید... چون تجربه خوبی از بحث کردن در مورد طب سنتی با بعضی از نی نی سایتیا ندارم.