2821
2789

سلام کیست دارم و این ماه دکترم قرص اچ دی داد بهم ک رفع شن استفاده کردم سرموعدهم پریود شدم ولی دیشب از درد داشتم میمردم حس میکردم از ناحیه شکم و کمر دارم نصف میشم تکرر ادرار شدید و خونریزی شدید تااین که معذرت میخوام یه لخته خیلی بزدگ اندازه کف دوتادستم بیرون اومد بعدش هم هی خون میومد وباز ی لخته ولی کوچیکتر اومد تمام درد تموم شد انگار اصلا دردی نداشتم این یعنی کیست رفع شده؟

بله رفع شد

من همانم که دل از دنیا بریدم...                 دوست عزیزی که دعوا داری جوابتو نمیدم چون نه واقعا حوصلتو دارم نه با بحث کردن با تو شخصیتمو پایین میارم اگه جوابتو ندادم بدون در حدم نیستی...  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بهتره یه پریودی دیگه هم صب کنی دوباره بری پیش دکترت که معاینه سونو اینا بکنه ببینه برطرف شده کامل یانه،کیستت اندازش چند بود؟

بعد ۲سال ۲قلو باردارم برای سلامتیشون یه صلوات هدیه کنید فداتون بشم  
بهتره یه پریودی دیگه هم صب کنی دوباره بری پیش دکترت که معاینه سونو اینا بکنه ببینه برطرف شده کامل یا ...

قرص کلومین استفاده کرده بودم دکترم گفت باعث کیست شده ۸۰روزپریودنشدم ک دکترم گفت مطمعنم چون اون قرص رو خوردی کیسته و سونو نده چون میدونم چیه  داروهاتو مصرف کن بعد چندوقت برو سونو ببین هست یا نه سایزشونمیدونم

بهتره یه پریودی دیگه هم صب کنی دوباره بری پیش دکترت که معاینه سونو اینا بکنه ببینه برطرف شده کامل یا ...

دکترم گفت ۱۴ روز بعدتموم شدن پریودم سونو بدم 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز