2777
2789
عنوان

کمکم کنید لطفا،زایمان ۴۰هفته

127 بازدید | 11 پست

سلام دوستان من ۴۰هفتم هنوز زایمان نکردم رحمم کاملابستس

لطفا راهنمایی کنید چکار کنم ک رحمم باز شه 

بجز پیاده روی آخه خونم کوچیکه و مادرشوهرم اینا هستن اصن نمیشه راه برم

ورزش یا هر دمنوش و .....ک تضمینیه و بدون خطر باشه رو لطفا بگید 

روشی ک خودتون هم انجام داده باشید 

منم صبح دکتر بودم سی و نه هفته و یک روزم بدون علائم زایمان!

دکتر گفت فعالیت و پیاده روی کنم،مخصوصا از پله بالا و پائین برم که پله نداریم!و گفت نوک سینتو با دست به سمت بیرون بکش و تاکید کرد به سمت بیرون چون باعث تحریک و باز شدن دهانه رحم میشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وگلم من با ماسک و دستکش مجهز دوسه روزه میرم پیاده روی چون دیدم اینطور پیش برم فایده نداره،حداقل روزی یک ساعت باید پیاده روی کنی که دکتر به من گفت دوتا نیم ساعت یا اگه از اول کم فعالیت بودی چهار تا ربع ساعت

منم ۳۹ هفته ام. همه اینکارارو انجام دادم. درد هم میگیرم با انقباض شدید. ولی بعد یکی دو ساعت درد و انقباضها از بین میره!

اسممو گیس سفید گذاشتم که بدونید کاربر جدید نیستم. کاربری قبلیمم نترکیده بنا به دلایلی دیگه نمیخوام ازش استفاده کنم. خلاصه در حد میتی کمان بهم احترام بگذارید
منم ۳۹ هفته ام. همه اینکارارو انجام دادم. درد هم میگیرم با انقباض شدید. ولی بعد یکی دو ساعت درد و ان ...

برو بیمارستان الکی بگو ۴۰هفتت کامل شده تا معاینه بشی احتمال داره دهانه رحمت باز شده باشه ،،،البته من خودم از ۳۸ هفته درد دارم اونم شدید حتی بزور تو دستشویی میشینم،،میگن کسای ک دردشون از چن هفته قبل شروع شه زایمان راحتی دارن😊 

برو بیمارستان الکی بگو ۴۰هفتت کامل شده تا معاینه بشی احتمال داره دهانه رحمت باز شده باشه ،،،البته من ...

امروز میرم هم سونو هم مطب دکتر که معاینه ام کنه. بارداری دوممه. برا اولی دهانه رحمم باز شده بود و درد نداشتم. طوری که دکتر میگفت هر آن ممکنه بچه ت بیاد بیرون! آخرشم آمپول فشار زدن و کیسه آبو پاره کردن تا دردم گرفت. کلا یه ساعت درد داشتم. فانتزیم این بود که تو خونه دردامو بکشم بعد برم بیمارستان ولی انگار قسمت نیست

اسممو گیس سفید گذاشتم که بدونید کاربر جدید نیستم. کاربری قبلیمم نترکیده بنا به دلایلی دیگه نمیخوام ازش استفاده کنم. خلاصه در حد میتی کمان بهم احترام بگذارید