2777
2789
عنوان

دلم گرفته از دست فامیل شوهر .

373 بازدید | 29 پست

ب نظرتون حق دارم یا الکی برا خودم دنبال بهانم؟

من معمولا تنهام .هیلی دوس دارم بیان برن.اینابراقبل کروناس.ایناهم فهمیدن دوس دارم بیان یک کدومشون در خونمو نزدن غیر مامانشون.دوسال نیمه عروسشونم خواهرش اصلا پاگشام نکرد هنوز درخونشم حتی ندیدم نمیدونم خونش چ شکلیه.همشون دور هم جمع میشن ب من نمیگن بیا.چندماه پیش برگشته میگه من باید شمارو هم پاگشا کنم خیلی مسخرس.

بغداونروز مامانش زنگ زده دلش گرفته بوده رفته خونه همون خواهرشوهرم حالامابریم دنبالش.شماباشین ناراحت نمیشین.گفتم نرو جالبه میگه توباهمه سرجنگ داری

نمیدونم ب نظرتون حق دارم یا مضخرف میگم؟

براسلامتی دخترم،همسرم و خودم یک صلوات بفرستین لطفا  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیخیال مگه بیکاری همون بهتر بابا 

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️

خب حق که از یه جهت داری ولی وقتی میبینی اینطوریه افکارشون خودتو کنار نکش. خودت برو . این به معنی چسبوندن خودت بهشون نیست. کنار اومدن با فرهنگشونه

مهربونی خرج اضافه نیست! 
ولشون من بابا برن بمیرن اومد خونتون یا مریضی یا عصبی یا خواب کار نکنیا 

ازین لحم درمیاد شوهرم میگه جنگ داری با همه.بخدا من کاری ندارم اونا مهلم نمیدن خب منم نمیخام براشون کاری کنم

خب حق که از یه جهت داری ولی وقتی میبینی اینطوریه افکارشون خودتو کنار نکش. خودت برو . این به معنی چسب ...

چ جوری برم .اوندفعه میگن ما میریم خونه فلانی همون هواهرش هاله ها دخترخالع ها قراره بیان .چی بگم.بگم منم بیام؟ 

تو مشکلت اینه که نمی گن بیا تو جمع ما برو حالشو ببر برنامه تو با دوستان پر کن لذت ببر دوست هایی که خودت انتخابشان کردی و باهاشون بهت خوش میگذره، والا ما از این که همش میگن بیا بیا کلافه این. هر روز زنگ هر روز دعوت هر چیزی حدی داره تعادل. نه زیاد رفتن نه اصلا نرفتن. 

چ جوری برم .اوندفعه میگن ما میریم خونه فلانی همون هواهرش هاله ها دخترخالع ها قراره بیان .چی بگم.بگم ...

بگو عه چه خوب. منم دلم تنگه واسه دور هم بودن یا مثلا اره خوش میگذره منم خودمو میرسونم یا همچین چیزایی. 

مهربونی خرج اضافه نیست! 

دقیقا مثل من! مادرشوهر و پدرشوهرم حتی واسه تبریک خونه خریدنمون نیومدن الان ۳ ماه تو خونه جدیدم هستم حالا اگه دخترای خودشون بودن بشمار ۳ چشم روشنی دادن و برگشتن. منم چند بار رفتم خونشون که یکم خجالت بکشن دیدم پرروتر از این حرفان الان یه ماه نرفتم خونشون فقط شوهرم میره تنها.

مادر یه نی نی 👶