mamangoliiiii مدیر استارتر عضویت: 1396/09/22 تعداد پست: 2051 عنوان با آرامپز تاحالا خورش پختین؟ به من بگین چطوری 62 بازدید | 4 پست سلام خانوما تا حالا با آرام پز خورشت پختین؟ چطوریه؟ همه موادشو باهم باید بریزیم؟ اگه آره اونوقت مثلا گوشتش خام نمیمونه لپش له بشه و..... دیگه چی باهش می پزین؟ بحران داریم، چه بحرانی! بحران آب💧جنگ بعدی جنگ آبه💧ایران کشوری کم آب است💧عاجزانه خواهش میکنم در مصرف آب صرفه جویی کنید🙏 1399/02/14 | 17:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hanajooon عضویت: 1398/01/03 تعداد پست: 4455 یه بار قرمه سبزی پختم البته قبلش تو قابلمه بود کاری پیش اومد مجبور شدم برم بیرون ریختم تو ارام پز، همه مواد خوب پخته بودن
mamangoliiiii مدیر استارتر عضویت: 1396/09/22 تعداد پست: 2051 یه بار قرمه سبزی پختم البته قبلش تو قابلمه بود کاری پیش اومد مجبور شدم برم بیرون ریختم تو ارام پز، ه ... چطوری؟ یعنی همه مواد رو سبزی و لوبیا و گوشت و باهم ریختی و تمام؟ بحران داریم، چه بحرانی! بحران آب💧جنگ بعدی جنگ آبه💧ایران کشوری کم آب است💧عاجزانه خواهش میکنم در مصرف آب صرفه جویی کنید🙏
hanajooon عضویت: 1398/01/03 تعداد پست: 4455 چطوری؟ یعنی همه مواد رو سبزی و لوبیا و گوشت و باهم ریختی و تمام؟ اره، گفتم که قبلش درحال پخت تو قابلمه بودن
mamangoliiiii مدیر استارتر عضویت: 1396/09/22 تعداد پست: 2051 اره، گفتم که قبلش درحال پخت تو قابلمه بودن ممنون بحران داریم، چه بحرانی! بحران آب💧جنگ بعدی جنگ آبه💧ایران کشوری کم آب است💧عاجزانه خواهش میکنم در مصرف آب صرفه جویی کنید🙏