2777
2789
عنوان

سوتی فیلم کیمیا

| مشاهده متن کامل بحث + 2745 بازدید | 69 پست
دقیقن روز شروع جنگ دنیا اومد.والا اون بچه به یه ساله نمیخررد.بچه یه ساله مگه سخت گیر میاد
خدای مهربون لطف کرد و به جای فرشته قبلیم یه فرشته دیگه تو دلم گزاشت.هزار بار شکرش.ممنون میشم واسه سلامتی هر جوری که صلاح میدونید دعا کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا بچه ها ازادی خرمشهر ربطی به پایان جنگ نداره که.اوایل جنگ عراقی ها خرمشهر و گرفته بودن.که 1 سال بعدش نیروهای ایرانی پس گرفتش
زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!
فک کنم حل شد براشنفری یه بار توضیح.دادید
خدای مهربون لطف کرد و به جای فرشته قبلیم یه فرشته دیگه تو دلم گزاشت.هزار بار شکرش.ممنون میشم واسه سلامتی هر جوری که صلاح میدونید دعا کنید
اون فیلم که تمومش پراز سوتیه دیالوگاشون انگار همون لحظه به ذهنشون میرسه جملات چرند و تکرارى و احمقانه و غیرمنطقى ورود و خروج بازیگرا تو قسمتاى مختلف به دلایل غیرمنطقى.مثلا کیانیان اول اومد به پسره زنگ زد و زنشو به شک انداخت بعد گفت اصلا کارى باهات ندارم و گمشو !! کیمیا یه بار به اون کلفته گفت مگه نگفتى از بچگى تو خونه ارش بزرگ شدى؟؟!! در حالیکه منظورش این بود که از بچگىِ ارش اونجا بوده و کلى سوتى دیگه مزخرفترین فیلم تاکنون
بچه ها اگه روز جنگ به دنیا اومده باشه میشه شهریور.خرمشهر هم که خرداد ازاد شد.چطور تولد ازاده قبل از ازادی خرمشهر بود دیشب؟
زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!
تازشم ازاده تو شهریور۳۱بدنیا اومده ولی فرداش با لباس زمستونی بودناصن یه وضیه ها