2777
2789
عنوان

دنشجوهای پزشکی ووکالت بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 46 پست
سلام عزیز دلم میشه بیشتر توضیح بدی ،چرا؟ من چون پایه قوی داشتم امسال میتونستم پزشکی بیارم اما چون م ...

پزشکی هم خوندنش سخته وهم اینکه بتونی باشرایط شغلیت کنار بیای سخته ،ماحتی نمیتونیم با خیال راحت یه مهمونی بریم،اگر واقعا به این رشته علاقه دارید براش تلاش کنید ولی اگر فقط برای پول ودرآمد میاد سراغ این رشته کار اشتباهی میکنید

من فوق پرستاری دارم  رشته فوق العاده عالیه  لیسانس بگیر برو خارج کشور کار کن

شما مهاجرت کردی؟ راضی هستی چقد خوندی؟

میشه امضامو بخونی؟من خیلی سختی کشیدم تو زندگیم عاشقانه یکیو میخوام که سر یه اشتباهم تنهام گذاشته میشه اگه پستمو هرجا دیدی واسه برگشتن عشقم و ازدواجمون صلوات بفرستی؟اگه فرستادی لایکم کن برات ایت الکرسی میخونم😢❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ندارم عزیزم فقط اینستاگرام دارم elnazz__najafi

نمیشع همینجا خصوصی حرف بزنیم؟؟

میشه امضامو بخونی؟من خیلی سختی کشیدم تو زندگیم عاشقانه یکیو میخوام که سر یه اشتباهم تنهام گذاشته میشه اگه پستمو هرجا دیدی واسه برگشتن عشقم و ازدواجمون صلوات بفرستی؟اگه فرستادی لایکم کن برات ایت الکرسی میخونم😢❤
تجربی نخوندم نه هوشم بالاست فقط پایه ندارم

مطمئنا عزیزم . گفتم که هوش همه داوطلبها به گفته خودشون بالاست . حتی کسانی هم که مدرک ندارند از نظر خانواده و معلمهاشون تیزهوشترینند فقط فکر میکنن موقعیت نداشتند.

اگر میخواهید شروع کنید چند مبحث ابتدایی رو بخونید و ازمونهای هفتگی رو شرکت کنید تا  جایگاه واقعیتون معلوم بشه و اگر بین بقیه رتبه اوردید تشویق هم میشید و ادامه اش راحتتره

من اینستا ندارم  میشه همینجا راهنماییم کنی؟ من عادت داشتم به کتابخونه ولی به دلیل تعطیل شدن ک ...

حتی اگه یه کورسوی امید دارید براش تلاش درحد مرگ کنید

درمورد کتابخونه هم من خودم به دانش آموزام اجازه نمیدم خودشون رو محدو به یه مکان کنن حتی شما یه قسمت از پذیرایی خونتون میتونید برای خودتون کنید و درس بخونید 

خیلیا زیر نور چراغ کوچه درس خوندن ماها ک خداروشکر ههمون یه سقفی بالای سرمون داریم 

یکی فلسفه هاشو تا دسته چپوند  واسه اثبات فلسفه هاش کله شکوند ...
تافل دارم و تدریس و ترجمه  میکنم ولی میخوام یکی از این دو شغل رو بخونم عاشقشونم

دوست نداری استاد دانشگاه بشی؟ من تو دوره ی ارشد یه استاد خانوم داشتم که دو تا دانشگاه هیئت علمی بود. سراسری و غیر انتفاعی. یه سمتی هم تو وزارت علوم داشت. هم خیلی جایگاه اجتماعی داشت و هم اینکه پولش از پارو بالا میرفت. قطعا پزشکی و وکالت خیلی خوبه اما شما چون میگی پایه تون قوی نیست ریسکشون زیاده اما زبان بخونی موفقیتت حتمیه.

دوست نداری استاد دانشگاه بشی؟ من تو دوره ی ارشد یه استاد خانوم داشتم که دو تا دانشگاه هیئت علم ...

چطور میتونم استاد دانشگاه بشم؟میشه خصوصی راهنماییم کنی؟

حتی اگه یه کورسوی امید دارید براش تلاش درحد مرگ کنید درمورد کتابخونه هم من خودم به دانش آموزام اجاز ...

نه میتونم هدفمو بزارم کنار نه تلاش میکنم براش بین زمین و اسمونم ولی میدونم فقط خودم باید به خودم کمک کنم

ما چاره ی عالمیم و بیچاره ی تو...
نه میتونم هدفمو بزارم کنار نه تلاش میکنم براش بین زمین و اسمونم ولی میدونم فقط خودم باید به خودم کمک ...

بیا خصوصی باهم حرف بزنیم

یکی فلسفه هاشو تا دسته چپوند  واسه اثبات فلسفه هاش کله شکوند ...
چطور میتونم استاد دانشگاه بشم؟میشه خصوصی راهنماییم کنی؟

باید کنکور منحصرا زبان بدی و تا دکترا پیش بری. اگر به زبان علاقه داری به نظرم بهترین گزینه ست برات. من خودم کارشناسی نرم افزار خوندم اما ارشد زبان خوندم‌. تو کلاسمون کسی بود که برق بهشتی خونده بود اما الان اومده بود زبان. واسه دکترا هم رتبه ی ۱ آورد. الان دانشجوی سال دومه دکتراست و ماهی چند میلیون درآمد داره. یه همکلاسی دیگه مون با مدرک فوق هم درس میده و هم تو صدا و سیماست. اونم درآمدش خوبه. ببین، مهمترین چیز علاقه ست. البته علاقه ی واقعی. برو دنبال علاقه ی واقعیت. دنبال اسم و این چیزام نباش. 

باید کنکور منحصرا زبان بدی و تا دکترا پیش بری. اگر به زبان علاقه داری به نظرم بهترین گزینه ست برات. ...

کدوم دانشگاهین؟

باید کنکور منحصرا زبان بدی و تا دکترا پیش بری. اگر به زبان علاقه داری به نظرم بهترین گزینه ست برات. ...

یه استاد دیگه مون هم هیئت علمی بود، هم مشاور کانون زبان بود، هم خودش موسسه داشت. یه استاد دیگه مونم دارالترجمه داره. اونم پولش از پارو بالا میره. خلاصه راه زیاده. فقط علاقه تو پیدا کن. اما با توجه به اینکه الان داری تو زمینه ی زبان فعالیت میکنی اگر علاقه داشته باشی پیشرفت و موفقیتت حتمیه‌.