2777
2789
عنوان

جنسیت جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 576 بازدید | 51 پست

عزیزم شما که پسر دوستی قبلش باید از کیت تخمگذاری ااستفاده میکردی و ی کوچولو رژیم غذای رعایت میکردی کاسنیو اینا میخوردی نه انشالله سالم باشه بچه ات دخترو پسر مهم نیست  

تیکر بارداریم نیست .خدایا یه بچه سالم و صالح بزار تو دلم 😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نبض ک اوایل بود بزرگتر شد عین پر زدن پروانه یا ماهی بود حسم اینطور بود

میشه ب سوالم دقیق جواب بدی?یعنی وقتی دستتو میزاشتی زیر شکمت سمت چپ دقیقا مثل تپش قلب یا مثل نبض دست میزد?من الان دقیقا اونجوریم اما ابدا تهوع و ویار و بالا اوردن هیییچییی ندارم خیلی فرز و زرنگ شدم فقط ی کوچولو ورم دارم یعنی احتمالش هست پسرشه

یعنی امکانش هست بچه منم پسر شه😍😍😍😍😍 با این حرفت امیدوار شدم خوشبحالت عاشق بچع پسررررم

عزیزم ان شالله اول ک سالم باشه بعدش هر چی دوس داری همون بشه الان شکر میکنم ک نی نیم سالمه ولی من و همسرم دخملی بودیم 

دخمل مامان پسمل مامان عاشقتونم نفسای مامان  
تز روی ناف شکم میشه فهمید اگه یه خط از ناف به بالا پر رنگ باشه پسره برعکس این دختره

برامن بالای ناف بود دختره 

من همه علائمم پسر بود  

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
عزیزم ان شالله اول ک سالم باشه بعدش هر چی دوس داری همون بشه الان شکر میکنم ک نی نیم سالمه ولی من و ه ...

واس شوهرم فرق نداره ولی من بدجور پسریم بدجور اصلا بچه پسر میبینم دلم ضعف میره😍😍😍😍😍😍😍😍😍اسمشو چی میزارید😍

عزیزم شما که پسر دوستی قبلش باید از کیت تخمگذاری ااستفاده میکردی و ی کوچولو رژیم غذای رعایت میکردی ک ...

مرسانای عزیز کاملا ناخواسته بود واقعا دوست داشتم که قبلش یه کارایی میکردم که پسر بشه ولی دیگه وقت نشد 

عزیزم انشالله بچه ی شما هم سالم و سلامت باشن

[QUOTE=135189334]میشه ب سوالم دقیق جواب بدی?یعنی وقتی دستتو میزاشتی زیر شکمت سمت چپ دقیقا مثل تپش قلب یا مثل نبض دست ...[/QUOTEعزی

چند هفته ای؟اوایل ک نبضشو نمیشه با دست حس کرد سمت چپم هر چند ساعت تند تند میزد عین نبض یا گاهی وقتا پلکت میپره اون شکلی الان ک هفته۲۴هستم با دست میشه حس کرد دقیقا دو هفته اینجوریه منم تهوع کم داشتم فقط هفته ده و یازده خیلی فعال بودم تنبل نشده بودم و باس ن و را نم کپل شد اصلا شکم ندارم هنوزم همه میگن چراشکم ری اصلا

واس شوهرم فرق نداره ولی من بدجور پسریم بدجور اصلا بچه پسر میبینم دلم ضعف میره😍😍😍😍😍😍😍😍😍اسمشو ...

ای جانم ان شالله یه پسر سالم و صالح خدا بهت بدع 

هنوز قطعی انتخاب نکردیم ولی مد نظرمون اریا و ارسام و ارتا هست. خیلی اسم پسر انتاب کردن سخته ما کلا فقط دنبال اسم دختر بودیما

[QUOTE=135189334]میشه ب سوالم دقیق جواب بدی?یعنی وقتی دستتو میزاشتی زیر شکمت سمت چپ دقیقا مثل تپش قل ...

شما بچه رفته پهلوت براهمین شکم نداری من شکمم زد بیرون و انگار تو لباسم توپ گذاشته بود همه میگفتن پسره چون خوشگلم شدی اما دختر بود

شما بچه رفته پهلوت براهمین شکم نداری من شکمم زد بیرون و انگار تو لباسم توپ گذاشته بود همه میگفتن پسر ...

اره اصلا ب نظرم علایم و شکل شکم و اینا بیخوده هر کی یه جوریه منم پوستم اکنه و جوش زده بود همه میگفتن دختره کسی باورشنشد پسره البته اگه امینوسنتز نمیدادم منم دودل میشدم خخخ

اره اصلا ب نظرم علایم و شکل شکم و اینا بیخوده هر کی یه جوریه منم پوستم اکنه و جوش زده بود همه میگفتن ...

آره علائم همش الکیه براهرکس یجوره و نمیشه فهمید از رو علائم بچه کی چیع