2777
2789
عنوان

من دلم نمیخواد عروسی بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 968 بازدید | 29 پست
شوهرم میگه کسی کادو نداده بذار بگیریم عروسی رو وگرنه ضرر می کنیم . ولی من کادو هم نمیخوام .

خب چه فرقی داره کادو ها میاد جای هزینه ای که میکنین تازه ممکنه هزینتون خیلی بیشتر از کادوها بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کادو عروسی ۱۰ درصد پولی هم که خرج میکنبد جاش نمباد

درمان پلی کیستیک و تنبلی تخمدان منم پلی کیستیک و تنبلی داشتم.اول از همه اقدام تعطیل تا۳ ماه جلوگیری بشه تا رحم اماده بشه.سردیجات تعطیل.خوردن دم نوش های گرم هرروز مثلا دم نوش چوب دارچین ،دم نوش زنجبیل و... ک با نبات بخوری.توی پریودی حمام نکنید جای سرد نشینید و پیاده روی داشته باشید و فعالیتتونو بالا ببرید تا رحم پاکسازی کامل بشه.توی پریودی هرروز کاچی مغزدار درست کنید بخورید من روز اول ی قابلمه درست میکنم و روزای بعد تااخر پریودیم یکمیشو گرم میکنم هرروز میخورم.طرز تهیه داره خاسیند میگم.هرروز دوسین ناشتا بخور (سیاه دونه 
بگیر حتما دوسال دیگه حسرت میخوری

اخه عقد درست و حسابی داشتم . اوایل هم که نمیدونستیم بدون عروسی بریم؟ یا نه همه می گفتن حسرت میخورین الان بعد دوماه که همه چی عادی شده میبینم هیچ حسرنی نیس

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

منم واسه عقدم جشن مفصل گرفتم تو تالار خوب بودا نمیگم بده ولی انچنان ذوق و شوق عجیبی که ی سری دخترا دارن نداشت میگم کاش فقط ی جشن کوچیک خودمونی گرفته بودیم اون پولو با ی مقدار پس انداز و اینا باهاش ماشین ثبت نام میکردم واسه خودم شما هم به دلت نیس میتونی ی لباس و ارایشگاه با ی جشن کوچیک‌بگیری خونواده خودتو همسرت 

ی جشن کوچیک با خانواده درجه یک بگیرین تا عکس و فیلم بمونه براتون هزینه شم کمتره بعدا هم حسرت نمیخوری

نمیخوام چون خانواده ی همسرم تو اون زمان کرونا گفتن ما نمیایم و منم بهشون حق دادم چون مریض میشدن و منم راضی نبودم ولی بعد دیدم همه جا میرن جز عروسی ما

منم نمیخوام به این قوم شام بدم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
اخه عقد درست و حسابی داشتم . اوایل هم که نمیدونستیم بدون عروسی بریم؟ یا نه همه می گفتن حسرت میخورین ...

اره الان بله

لی باز یکی دوسال دیگه فرق داره

نگین که شمام وختی بچه بودین دلتون میخواس از اون نونا که هایدی میخوره بخورین!