2777
2789
عنوان

خواهر شوهر حسود🤨

459 بازدید | 21 پست

خدایا من همیشه ساده هستم چرا بقیه نسبت به من اینقدر نظر تنگ هستن... 

من شده یه روسری بخرم خواهر شوهرم سکتش میزنه فرداش میره 2 تا عین همون میخره

اینا اصلا مهم نیست چون واسم خنده داره

من از روز اول شوهرم اومد خواستگاریم گفت من خرج پدر و مادرم میدم منم گفتم همین که یه رفاه نسبی واسه خودم و بچه هام فراهم کنی انگار همه کاری کردی دعای خیر پدر و مادرت واسمون کافیه 

حالا که من باردار شدم مادرم سیسمونی کامل واسم خریده بدون اینکه من حتی خودمم نظر بدم و چیزی بخوام واسم همه چی خرید 

اما حالا خواهر شوهرم باردار شده همه چی هم میحواد و شوهرم باید همه هزینه هاشو بده 

گفته منم عین عروسمون تخت و کمد میخوام.. 

نمیدونم این حسادتاش تا کی ادامه داره.... 

The greatest pleasure of life is love😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید بده دیگه وقتی مادرش نمیده این قبول کرده خرج مادرشو بده دیده مادرش نمیتونه 

کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)      

زیادی که از اول خودتو ساده نشون دادی حالا سوارت شدن نباید مامانت سیسمونی میداد باید همسرتو تحت فشار میذاشتی خودش واسه بچه خودش خرید کنه نه بچه خواهرش

هنرمندم خیلی مهربونم و عاطفی دوست داشتم سرنوشتم جور دیگه ای رقم میخورد با یه نفری که لیاقتمو داشت ازدواج میکردم.تا آخر عمرم فقط باید تو حسرت، زندگی کنم و بمیرم.خیلی سخته که فقط یکبار حق انتخاب داشته باشی خیلی

خانوادش ندارن که بدن؟؟

یا کلا نمیدن

اگ وضع مالی خانوادش خوب نیست خب همسرت براش بگیره اتفاقا خیلی هم ثواب داره، ولی خب همه چی کاملم نباید انتظار داشته باشه، چون شوهرت اینجور ک میگی خرج ۲تا خانواده رو میده نمیتونه سیسمونی کامل بگیره 

شوهر خواهرت باید درک کنه وقتی پدر مادر زنش ندارن خودش هزینه ها رو بده واقعا بعضیا چه طور میتونن زیر منت عروس برن که تا اخر عمر این حرف باشه که سیسمونیشو داداشش خریده 

چقدر همه چی عجیب شده بچه شماست مادرتون باید سیسمونی بگیره بعد همسرتون بجای اینکه برای بچه خودش بگیره باید بره برای بچه خواهرش بگیره به همسرتون بگیدبه خواهرش بگه دیگه سیسمونیه تو به من ربطی نداره

دنیا به دست کسانی که کارهای شیطانی انجام می دهند،نابود نخواهد شد، بلکه به دستان کسانی نابود می شود که آنها رامیبینندو هیچ کاری نمیکنند.                                                                         (آلبرت انیشتین)
باید بده دیگه وقتی مادرش نمیده این قبول کرده خرج مادرشو بده دیده مادرش نمیتونه 

بده من نمیگم بده ولی دیگه چشم و هم چشمی واسه چی نمیدونم عروسمون یا هماروسم هرچی گرفته منم باید داشته باشم یعنی چی 

The greatest pleasure of life is love😍😍