2777
2789
عنوان

شمام از اینجور آدما اطرافتون دارین...؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 18 پست
آره تو فکرم همین کارو بکنم چون دیگه واقعا خسته شدم از دستش.چند ساله پدرپو درآورده آدم تازه به دوران ...

اره یه جواب دندون شکن و بعدم کم‌ کم فاصله کرفتن

یبار دختر عموم زنگ زد داشت تعریف خریداشو میکرد،( اون تک دختره ولی ما سه تا خواهریم) ((بعد هروقتم که پز میداد من فقط گوش میکردم و هیچی نمیگفتم کلا. میگفت تو از خریدات بگو میگفتم والا جدیدا چیزی نخریدم))

خلاصه یبار که زنگ زد داشت پز میداد چیا خریده گفتم ببین اگه مامانت یه دست لباس میگیره واسه تو ، مامان من ۳ دست لباس میخره چون ما سه تا ایم😃

دیگه ساکت شد

به مامانم میگم منکه اصلا اهل پز واینا نیستم چرا میان بمن پز میدن؟ مامانم میگه چون تو شنونده ی خوبی هستی و تو پر کسی نمیزنی واسه همین هی میان پز میدن جلوت

چون ما چند تا دختر عموییم تا حالا نشده بود پیش اون یکی ها بره پز بده(چون اونا حالشو میگرفتن) فقط پیش منه بیچاره میومد پز میداد

میشه برای حاجتم صلوات بفرستین🌸
اره یه جواب دندون شکن و بعدم کم‌ کم فاصله کرفتن یبار دختر عموم زنگ زد داشت تعریف خریداشو میکرد،( او ...

میفهممت کاملا.بخدا ما از روزی که ازدواج کردیم تا الان خانواده همسرم یه ریال کمکمون نکرون.بخدا باز میگم شوهر من خیلی با عرضه ست که تونسته خودشو جمع و جور کنه اونم تو این زمونه.الحمدلله شکر خدا کمبودی ندارم تو زندگیم و به داشته هام راضیم و خوشحالم.اما اون نادون هی میاد از زندگی ما ایراد میگیره که چرا خونه تونو بزرگ نمیکنید چرا طلا نمیخرید چرا ماشین لوکس سوار نمیشید.یکی نیست بگه احمق جون پول باشه خودمون عقلمون میکشه که اینکارارو بکنیم پس وقتی میبینی به همین آپارتمان نقلی خودمون و ماشین ایرانی مون کفایت کردیم حتما شرایطشو نداریم پس بهتره دیگه هرسری حماقت خودتو جار نزنی.فقطط خرج خودش میکنه و زندگیش.هی طلا بخره هی زمین هی خونه بزرگتر.یعنی بچه هاشو میبینی فکر میکنی گدا گشنه ان.یه ریال خرج پیشرفت و ارتقای بچه ش تو هیچ زمینه ای نکرده.حتی یه کلاس نقاشی ساده هم نبرده.حتی بچه شو پیش دبستانی هم نفرستاد😳چون فکر میکرد هزینه بیخوده فرستادش فرهنگسرا که مجانی یاد بگیره.اونوقت هی میاد ازمن ایراد میگیره که چرا انقدر خرج بچه میکنی چرا فلان کلاس رو میفرستی بره چرا از فلان مغازه واسه بچه ت خرید میکنی بیا از این مغازه خرید کن قیمتاش پایینتره و البته جنساشم بنجوله🙄.خلاصه یه تازه به دوران رسیده به تمام معنا.که نیت کرده همه اهداف زندگیش رو یه شبه طی کنه و هی به همه پز بده که ما تونستیم  البته با تکیه به مال و اموال پدری مادرشوهر ولی شما بی عرضه بودین و نتونستین😒

هست را اگر قدر ندانی ، میشود بود ....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میفهممت کاملا.بخدا ما از روزی که ازدواج کردیم تا الان خانواده همسرم یه ریال کمکمون نکرون.بخدا باز می ...

افرین به داشته هات راضی باشو خداروشکر کن.

اوووف عجب تو مخیه😣

واقعا باید از اینجور افراد دوری کرد وگرنه دیوونه ات میکنن

هیچ نفعی برات ندارن فقط حرصت میدن الکی

میشه برای حاجتم صلوات بفرستین🌸

خانم ها یه خبر خوب

اگه تو این روزا دغدغه ی آموزش فرزندانتون رو دارید و اگر میخواید که اونا بر خلاف خیلی از ما بزرگتر ها به دنبال علایق و استعداد هاشون برن

وبینار رایگان ذهن خلاق رو از دست ندید

برای اطلاع از زمان و اتفاقاتی که قراره تو وبینار بیفته به سایت ای سمینار مراجعه کنید و دنبال ذهن خلاق بگردید.