2777
2789
عنوان

بچه ها کمک😢😢

126 بازدید | 19 پست

سلام 

بچه ها من دانشجوی ارشدم با معدل عالی تو دانشگاه عالی

ولی شرایط‌روحیم خیلی به هم ریختس دیشب دقیقا یک ساعتو نیم گریه کردم!

راستش من استاد راهنمامو عوض کردم چون خیلییی تنش میداد و استرسی بود شدی وقتی همه همه شهریور دفاع کردن مارو مجبور کرد خرداد دفاع پروپوزال کنیم

خلاصه عوض کردم استادمو با به انسان بسیار محترم برداشتم.ایشون کارا  و به دست بچه های پست داکشون میسپرن.

مسئول کار من ی خانم که بسیار عصبی،جلوی بچه های اررشد دکترا و همه سر من داد میزنه!چون بلد نبستی!(خوب هیچکس بلد نبست بار اول)و سکه ی یه پول میکنه ادمو.

در حدی ک ن چیزی ازش یاد میگیرم و بار ها دلم ازش شکسته!به هرکیم میگم میگه بابا مدلشه!این همین جوریه !شما باشین اگر اعصبتتون به شدت داغون شه و کارتون همش گریه باشه با این ک بار دومتونه از استاد میخواین با کس دیگه ای کار کنید؟😢

پاداش ایمان(قانون جذب) و تجسم خلاق،ظهورش تو زندگیته  

@اوپرا سلام عزیزم.شما منو نمبشناسید ولی من گاها تاپیکاتونو دنبال کردم  و شما رو فرد بسیار عاقلی میدونم.ممنون میشم نظرتونو ب من بگین

@دختر_گرانبها سلام بانو.همین طور که در مورد فرد قبلی اشاره کردم به شما ام همین حسو دارم.ممنون میشم راهنماییتونم از من دریغ نکنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به استاد بگین که باخودشون کار کنید

�خانم های محترم حتما 🔻حتما از تاپیک ها مهم حاجت روایی و هرخانمی باید بداندپروفایلم و کانال تلگرامی حق حقیقت با آیدی @haghighat314 بازدید کنید منتظرتون هستیم🌸باارزوی سلامتی برای شما🌸
به استاد بگین که باخودشون کار کنید

راستش شدنی نبست  فقط میتونم مسئول کارمو عوض کنم.

ولی بار دوممه!شما باشین میکنید این کارو؟

استاد دوسش داره شما که نداری 

خوب بله.ولی ممکنه استاد بگه سازش کن.

در صورتی که من بار ها لا این خانم صحبت کردم و هیچ اتفاقی نیفتاده.دو روز عذاب وجدان میگیره باز از اول

سلام دختر گل

شش ماه دیگه شما فارغ التحصیل شده ای و دفاع کرده ای و تمام

یک سال دیگه اصلا این ادم یادت نمیاد

بهش به چشم وسیله نگاه کن

فقط قراره باهاش برسی به نقطه دفاع

شما خنگ نیستی ولی ایشون یه وسیله وراج هست

همین

فقط هی به خودت بگو تموم میشه این یه ابزاره

سایت از صدا پر است و از حرف خالی...

سلام دختر گل شش ماه دیگه شما فارغ التحصیل شده ای و دفاع کرده ای و تمام یک سال دیگه اصلا این ادم یا ...

مرسی مرسی 

این که اومدین برای من دلگرمی بزرگی بود❤️

راستش من نمیخوامش چپن حس میکنم عزت نفس منو زیر سوال میبره.من میخوام یک پیام ب شما بدم ولی راستش خصوصیه چون این دانشگاهم هست و ...اصلا نمیخوام معذب باشید اگر براتون مقدوره خصوصی بپرسم

پس باهاش کنار کنار بیا یجورایی کارا و حرفاشو نادیده بگیر تا کارت راه میفته

نمیدونم چی بگم بتونم یا نه.

خیلی ممنون عزیزم

بنظرم اگه میتونید باهاش کنار بیایید 

ولی اگه میبینید باعث میشه ناراحت بشید یا حسای بد سراغتون بیاد با استاد صحبت کنید اگر گفتن چاره نیست باید با این خانم کار کنید استاد راهنماتونو تغییر بدید

هیچ چیزز توی دنیا با ارزش تر از ارامش ادم نیست ❤️

عزيزم مسلما شما يه فرد موفق و تحصيل كرده ايد و براي مقاطعي كه رسيديد تو دانشگاه با لول بالا زحمت كشيديد و قطعا فرد متشخص و قابل احترامي تو جامعه هستيد.ولي بايد اينو قبول كنيم كه در بطن جامعه با هرجور فردي قراره مواجه بشيد.شايد اصلا با كسي برخورد كنيد كه شان و ارزش فرد دانشگاهي رو ندونه و براش فرقي نداشته باشه و شايدم كسايي كه واقعا تو محيط يوني بودن و ارزش علم و زحماتسو بدونن پس اين مايبم كه بايد بتونيم خودمونو با همه آداپته كنيم.در غير اين صورت خودمون اذيت ميشيم و نبايد از همه انتظار داشته باشيم.اين خانم كادري كه ميگيد خوب دوستان ميگن كه مدلش همينه و شايد عصبيه از طرفيم اونقدرررر دانشجوي دكترا و ارشد و استاد ديده كه براش عادي شده و مثلا با مني كه وقتي شما رو ببنيم احتمالا برام خاص باشيد و تو دلم دائما معدل و دانشگاهتونو تحسين كنم احساساتش فرق داره.پس بخاطر ايشون استاد خوبتونو از دست نديد چون قبلا هم يبا عوض كرديد شايد برا استاد سوم شبهه پيش بياد در موردتون.هر موقع رفتار خشني ازشون ديديد ميتونيد با لبخند ازش رد بشيد و از قالب آدابتون خارج نشيد و به قولي تحمل كنيد تا رد شه

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
بنظرم اگه میتونید باهاش کنار بیایید  ولی اگه میبینید باعث میشه ناراحت بشید یا حسای بد سراغتون ...

مرسی مهربون ❤️

که طرز فکرتو با من به اشتراک گذاشتی😍