2777
2789
عنوان

بچه ها کمک😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 126 بازدید | 19 پست
عزيزم مسلما شما يه فرد موفق و تحصيل كرده ايد و براي مقاطعي كه رسيديد تو دانشگاه با لول بالا زحمت كشي ...

سلام به شما دوست اردی بهشتی  من❤️من هم اردی بهشتیم!

رایتش من قصد ندارم استادمو عوض کنم چون انسان نازنینی هستند ک بی نهایت دوسشون دارم و باعث افتخاره شاگردی ایشون.ولی از طرفی این خانم مسئول اموزش ب من هستن من فقط مسئول اموزشمو قصد دارم عوض کنم ک پیرو توم باید طرحمم عوض شه یکم😅

خیلی سابقه ی خوشی از این جهت که یک بار استاد عوض کردم ندارم🙁ولی واقعا بد شانسی منه من خجالتی هستم و بی نهایت احترامشونم نگه داشتم.

لازمه بگم بی نهایت نسبت به لطفتون ب من ممنونم و احترام زیادی برای ادم دوس داشتنی ای چون شما قائلم❤️❤️

ممنونم از نظرتون

پاداش ایمان(قانون جذب) و تجسم خلاق،ظهورش تو زندگیته  
سلام به شما دوست اردی بهشتی  من❤️من هم اردی بهشتیم! رایتش من قصد ندارم استادمو عوض ک ...

ممنون از لطفت عزيزم ارديبهشتيام يك حساسن 😉موفق باشي خانومي ❤️

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@اوپرا   سلام عزیزم.شما منو نمبشناسید ولی من گاها تاپیکاتونو دنبال کردم  و شما رو ف ...

سلام عزیزم ... 

اوپرا جان حرفاشون درست بود ..‌

ببین هر نقطه ای از زندگیت هستی باید ببینی چی مهمه ؟ چی اولویته؟ الان بجنگی خوبه ؟ الان رها کنی خوبه؟ و ....

مثلا اونی که الان ازدواج کرده و شوهرش هر روز کتکش میزنه ،عزت نفسش را میترکونه ،اختلالات جنسی داره و ... خب این آدم عاقل باشه،میره مشاوره و حتی بالغانه  جدا میشه !چون صحبت یه عمر زندگیه ..

اما این مشکل شما صحبت یه عمر زندگی نیست ...

مخصوصا که همه میدونن این آدم حالش اینه .پس شما هم نباید فکر کنی ،این آدم ابروت را میبره جلد همه  ... همه میشناسنش ...

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

سلام عزیزم ...  اوپرا جان حرفاشون درست بود ..‌ ببین هر نقطه ای از زندگیت هستی باید ببینی چی م ...

مر سی عزیزم هم اوپرای عزیز هم شما هم سایر دوستان کمکم کردین

خیلی صبح به هم ریخته بودم هیجانات لحظه ای و ساعتی!بود

خدا رو شکر که اروم ترم که بتونم منطقی ترم تصمیم بگیرم

کاملا حرف شما درسته و بهتره یکم ارامشو حفظ کنم!مرسی مهربون❤️❤️☺️☺️

پاداش ایمان(قانون جذب) و تجسم خلاق،ظهورش تو زندگیته