2777
2789

سلام خوشگلا. دخترم که تو دلم تکون میخوره از ته دلم میخوام این حس خوبو همه کسایی که آرزوشو دارن تجربه کنن.با اینکه خیلی سخته و مسئولیت سنگینیه ولی نمیدونم چه حکمتیه که همه با دل و جون منتظر این لحظه ها هستن. من خودم پنج ماه اقدام بودم و میفهمم وقتی منتظری ولی پریود لعنتی سر میرسه چه حس بدی به آدم دست میده از ته ته دلم از خدا میخوام معجزشو به زودی به همه نشون بده و این حس ناب مادرشدن رو به همه کسایی که آرزوشو دارن هدیه کنه.❤️ بی زحمت واسه منم دعا کنید که از پس زایمان طبیعی بربیام❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من حاجتم بچه داری نیست تمنامیکنم دستتون بزارید شکمتون از ته دلتون برای حاجت من دعاکنید منم براتون سه تاتوحید میخونم

کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)      

ان شالله نی نی تون رو صحیح و سالم بغل بگیرید، منم چهار ساله منتظرم

خداجون میدونم تنهایی هامو میبینی و از حال دلم خبر داری از اشتیاقم واسه مادر شدن و لحظه شماری و منتظربودن همه رو میدونی، از لحظات امیدواری وناامیدی،از گریه هام از دل شکستم از حسرت هام از آرزوهام همه رو میدونی و میبینیخداجون پس خودت کمکم کن هرچی خیره همون رو واسم پیش بیار که غیراز تو تکیه گاهی ندارم ای خدای بزرگ و ای معبود مهربان و بخشنده من،                      منتظر هدیه بزرگ از سمت تو هستم♥️♥️♥️

فدای دل مهربونت بشم 

تورو خدا واسه منم دعا کن شد 4سال ولی خبری نشد بعضی وقتا فکرمیکنم آرزو مادرشدن باید ب گور ببرم 😢

بچه ها کسی از آیفوووووون سر درمیاره😣😣😣😣                                         توروخدا کمکم کنین ........ .میخام باهاش عکس بگیرم  ولی وقتی دکمه اشو میزنم در حیاط باز میشه😢😢😢                                          بعضی ها جوری بیشعورن که دلم میخاد ازشون بپرسم بیشعوریتون ذاتیه یا خودتون هم تلاش میکنید 😬😞باردارنیستم 😔تیکر گذاشتم انشالله تا این تاریخ منم مامان بشم 😍مطمئنم خدا دست خالی نمیزارتم 😍مطمئنم یه روز با بچه تو بغلم میرم مطب دکتری که بدون مقدمه چینی بهم گفت فکرمادرشدن رو از سرت بیرون کن ندید چقد استرس بهم وارد شد ندید من چی کشیدم که همونجا بیهوش شدم 😔مطمئنم خدا امیدمو ناامید نمیکنه 😍

الهی امین..اونایم که تودلی دارن سالم وبه موقع بغلش کنن انشاالله 

٩شهریور ٩٨بچموشش ماهه زایمان کردم و ازدست دادم😔ولی خدابعد٨ماه یه دختر خوشگل بهم داد😍باوجود واریکوسل شوهرم که نه دارویی مصرف میکنه نه عمل میکنه😡هردوبارم بایه باراقدام باردارشدم...تاخدانخادبرگ ازدرخت نمیفته☺️خدایاشکرت 

انشاالله خودتون وفزندتون همیشه سلامت باشید و به راحتی فارغ بشید آره خیلی سخته ما 8 ساله در حسرت بچه هستیم خانمم نمیتونه باردار بشه و حتما باید از رحم اجاره و تخمک اهدایی استفاده کنیم که متأسفانه خانم با انصاف و با خدا پیدا نکردیم

غم فروش دوره گرد