2777
2789
عنوان

به داد منو نی نیم برسین خداااااا

258 بازدید | 22 پست

پسر من ۹ماهشه و سالمه خداروشکر ، اما نشده ۱ساعت کامل بخوابه تو خواب خیلی تکون میخوره و بیدار میشه ، در ضمن گهواریه ، شبا خیلی اذیت میشم هز ۱ساعت اینا بیدار میشه باید تکونش بدم بخوابه ، این کی خوب میشه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به مرور خوب میشه تحمل کن یه کم دخترمنم روی پاهام باید میخوابید هر یک ساعت بیدار میشد و باید میذاشتمش رو پام یه کم که بزرگ تر شد خوب شد

میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستید🥺ان شالله حاجت روا بشید مرسی❤

دختر منم ۸ماهشه همینطوره

روزا رو پام نگه‌میدارم که بتونه بخوابه وگرنه ۵دقیقه هم نمیشه خوابش

شبام کنار خودم میخوابه با هر حرکتی که میخواد بکنه بیدار میشه شیشه شیر میدم بخوره میخوابه باز

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          

دوست منم بچش تو گهواره بود اونم همون ۹ ماهشه گفتم عزیز من این گهواره کوچیکه گوش نداد تا بلاخره انجام داد پیام داده بود خدا خیرت میده راحت میخوابه وای باورم‌ نمیشه 😂

اگر سوالی در مورد گل و گیاه داشتید در حد توانم بهتون کمک میکنم 😍⁦♥️⁩
شبا قبل خاب حسابی سیرش کن تا قشنگ بخابه

به سیری نیست

دختر منم همینطوره ۵پیمانه شیر میخوره سیر میشه باز یه ساعت بعد بیداره باید شیشه شیر بذارم دهنش

درصورتیکه تو روز ۲ونیم پیمانه شیر میخوره موقع گشنگی

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          
کی خوب شد؟؟

منم مثل شماها خیلی اذیت میشدم گاهی واقعا گریه میکردم کلی دکتر بردم که رفلاکس،با دل درد ،گوش درد همه سالم بود،اما دکتر خوب گفت پسرت بیقراره تا دوسالگی همینه،،،البته گفت یا تا شش ماهیگی ادامه داره یا دوسالگی که تا دوسالگی ادمه داشت