2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خکنه ویلایی یک طبقه نقشه ندارم هنوز.میخوام ۳خوابه باشه با پارکینگ وسالن متوسط حدود ۱۳۰ متر تا۱۴۰ متر ...

فک کنم متری دو تومن پیمانکارم ک ۱۵ درصد تا بیست درصد دستمزدشونه 

همیشه مراقب اشتباه دوم باش، اشتباه اول حق توست.
بفرمایید  ولی الان خونه نیست ظهر بیاد ازش میپرسم

ممنونم

منزل ما یه خونه ویلایی هست با زیربنا 100 متر میخوایم زیر بنا رو دست نزنیم فقط دیوار و سقف رو برداریم دوخوابه هر خواب 15 متر و یه اشپزخونه 15 متری و بقیه هم پذیرایی و سرویس بهداشتی بشه پارکینگ نداره خود خونه هم تیراهن داره قابل استفاده است دقیق نمی دونم چندتا تیر اهن داره ولی

میخواستم بدونم با حدود 300 میلیون میشه ساختش؟

سلام قشنگم خوبی؟ خیلی محتاج یه حاجتم میشه صلوات برام بفرستی؟ دست گلت درد نکنه   
من همسرم هست ویلایی یا اپارتمانی

میدونی هزینه نماکردن چقدمیشه؟چطوری حساب میشه اگه متراژش زیادنباشه

السلام علیک یاعلی ابن موسی الرضا💔💔اومدم تاببینم لحظه ی عاشق شدنو به دلم افتاده بودصدازدین آقامنو،دل تنهاموآوردم بایه دنیادلخوشی کمترازآهوکه نیستم میشه ضامنم بشی،اومدم همسایه های پاپرت رو دون بدم دلمو رو دست بگیرم تابهت نشون بدم،روبه روی گنبدت سجده کنم سلام بدم خسته نیستم اگه من از راه دوری اومدم💔💔روبه روت بی اختیاردوباره زانوبزنم میون گریه بگم غریب ودربه درمنم، توروشاهدبگیرم که باخداحرف بزنی میدونم که دست رد بازبه سینم نمیزنی، میدونم شفاعت بی منتت زبون زده به همین امید دلم به مشهدتواومده،توکه اسمت باغم نقاره ها روی لب هاست همه ی صحن طلات ردپای فرشته هاست،دست خالی هیچکس ازدرخونت نمیره یارضا رضامیگم تاقلبم آروم بگیره💔💔 (یاضامن آهوحاجت منم بده ضامن منم بشو)😢😢😢
ممنونم منزل ما یه خونه ویلایی هست با زیربنا 100 متر میخوایم زیر بنا رو دست نزنیم فقط دیوار و سقف رو ...

حیفه اینقدر هزینه کنید بنظرم از اول بسازید بهتره مجوز دوسه طبقه هم میگیرید

یا رب العالمین
حیفه اینقدر هزینه کنید بنظرم از اول بسازید بهتره مجوز دوسه طبقه هم میگیرید

اخه از اول خیلی هزینه ش میشه الان مصالح و پول بنا و کارگر خیلی میشه 

اخه از اول خیلی هزینه ش میشه الان مصالح و پول بنا و کارگر خیلی میشه 

شما همه چیزتون عوض میشه فقط میمونه اسکلت ساختمان.اگه اینم نو باشه خونتون نوسازه کلی رو قیمتش میره

یا رب العالمین
شما همه چیزتون عوض میشه فقط میمونه اسکلت ساختمان.اگه اینم نو باشه خونتون نوسازه کلی رو قیمتش میره

اره خب اینم هست اگر 300 میلیون بس کنه از خدامونه از اول بسازیم 

اگه متری دوتومن که برامن گفتن ساخت بشه برا شماهم میشه۱۰۰ متری زیر بنا دارید میرسه پولتون

انشالله خدا از دهنت بشنوه عزیزم زلزله بنیاد خونه رو هم دراورده اگه بشه از اول بگیریم که عالیه

تیر آهن18 شاخه ای 140 تومنه

وایی چقد گرون شده پس من نمیدونستم😱😱خدا رحمش بیاد فقط خوبه ذوب آهن داریم ما خیر نبینن که خون ملتو تو شیشه کردن

من ساده ام ،ساده ساده ساده.من آگاهانه سادگی را برگزیده ام نه از روی بیچارگی ،برعکس سادگی عین چاره من است چاره رهایی ام از بنده مشغله های ریزو درشت مادی،سادگی پناه بردن به قاصدکی در دشت که اجازه میدهد پرهایش را به دست باد بسپارم و در ذهنم سرنوشت هر کدام را داستانی کنم و همراه با پرورش آنها در دشتهای دور تر داستانم را بارور تر کنم و سادگی اینکه در باغچه نعنای مادرم رد حلزونها را بگیرمو ساعت ها به رفت و آمدشان نگاه کنم و از خانه به دوشیشان احساس قوی بودن بگیرم. من آگاهانه ساده ام.ساده ساده ساده...
میدونی هزینه نماکردن چقدمیشه؟چطوری حساب میشه اگه متراژش زیادنباشه

نما علاوه بر متراژ پول طرح و مرحشونم جدا میگیرن

من ساده ام ،ساده ساده ساده.من آگاهانه سادگی را برگزیده ام نه از روی بیچارگی ،برعکس سادگی عین چاره من است چاره رهایی ام از بنده مشغله های ریزو درشت مادی،سادگی پناه بردن به قاصدکی در دشت که اجازه میدهد پرهایش را به دست باد بسپارم و در ذهنم سرنوشت هر کدام را داستانی کنم و همراه با پرورش آنها در دشتهای دور تر داستانم را بارور تر کنم و سادگی اینکه در باغچه نعنای مادرم رد حلزونها را بگیرمو ساعت ها به رفت و آمدشان نگاه کنم و از خانه به دوشیشان احساس قوی بودن بگیرم. من آگاهانه ساده ام.ساده ساده ساده...