2777
2789
عنوان

بچه ها کرونا تموم شد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 914 بازدید | 44 پست
من که قرنطینم الان سه ماهه ، وقتی هم بکل نابود بشه برای احتیاط تا ۴ ماه حداقل هیچ جای عمومی و ش ...

ما هم از اول اسفند هییییچ جا نرفتیم

چجوری میرن مهمونی و اینور اونور

سرکار شوهرم هرروز دارن‌مورد کرونایی جدید میبرن

خیلی میترسم

دعامون کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند تا دوست پرستار و یه پزشک دارم که گاهی ازشون خبر میگیرم. منتهی مردم همچنان باید رعایت کنن که نمی ...

حتما گفتن از شنبه همه چیز عادی میشه

فروش لوازم آرایش و بهداشتی کیفیت عالی و قیمت عمده
اوهوم😁😁😁😁😁

😂😂😂

خدایا ته نشین شد آرزوهایم ، کمی هم بزن زندگی ام را :)💙        دوست عزیزم حالا که امضامو دیدی میشه لطفا برام دعا کنی به خواسته قلبم برسم🧡😔خیلی  لطف میکنی 
ما هم از اول اسفند هییییچ جا نرفتیم چجوری میرن مهمونی و اینور اونور سرکار شوهرم هرروز دارن‌مورد کر ...

نگران‌ نباش عزیزم خدا خودش نگهدارتون باشه انشالله

منم والا نمیفهمم مردم‌ چطورجراتی دارن مهمونی و خرید میرن 

من با دو تا بچه کوچیک الان دقیقا سه ماهه از خونه بیرون نرفتم شاید کل سه ماه فقط دو بار رفتم اونم برای واکسن دخترم سریع با ماشین رفتیم برگشتیم همین

نه خرید میریم نه هیچکدوم بیرون حتی 

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷
حتما گفتن از شنبه همه چیز عادی میشه

نه ولی میگن آدم مبتلا هست ولی مثل روزای اول نیست.الان وقتی شخص کرونا مثبت میاد دقیقا میدونن باهاش چیکار کنن و دوره ی بستری دیگه ۱۴ روز نیست.

نگران‌ نباش عزیزم خدا خودش نگهدارتون باشه انشالله منم والا نمیفهمم مردم‌ چطورجراتی دارن مهمونی و خر ...

نمیدونم چرا جدی نمیگیرن

همش ب مسخره میگن،بابا ما ک کرونا نداریم،بیاین پیشمون

میگن قرنطینه ایم،فقط میریم خونه پدرو مادر و فامیل نزدیک

اگه اون میشه قرنطینه،پس ما چی هستیم؟

ما متاسفانه شوهرم حتی یک روز هم تو این مدت تعطیل نبود

و الان واحد شیفت اینا چندمورد کرونایی توش پیدا شد

امشب گفت یکی از اتاق کناری رو بردن

خییییلی میترسم

تو اطرافیان ما فقط من و خواهرم رعایت میکنیم،اصلا جایی نمیریم،ولی چه فایده بقیه رعایت نمیکنن همش در حال تفریح و خوشگذرونی اند آخر سرم میان خونه ما واقعا قرنطینه شدن ما به چه دردی میخوره