2777
2789
😐😐😐😐😐😐😐 حیایی بود قبلنا بین برادر شوهر و عروس  انگار اونم نیست دیگه😕😕😕😕

۱۸ سالشه منظور بدی نداشت فقط بلند کردن بود عزیزم

هر زنی برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که با شـانه‌ی انگشت‌هایش، گره دلتنگی موهای بلند زن‌را باز کند و بگوید که هرجور که باشی،زیبایی❤👩‍❤️‍👨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

🤔🤔😕😕

هر زنی برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که با شـانه‌ی انگشت‌هایش، گره دلتنگی موهای بلند زن‌را باز کند و بگوید که هرجور که باشی،زیبایی❤👩‍❤️‍👨
دوماه پیش ۹۰ بودم ولی الان لاغر شدم قدمم ۱۷۳

من ۱۷۵قدم وزنم ۹۲بود الان چندکیلویی لاغرکردم😐

میشه برای ب سلامت ب دنیا اومدن نی نیم ی صلوات بفرستید❤نی نیم نموند برام😭دلم نمیاد تیکرشو بردارم😭پسرم تو۱۶هفتگی تنهام گذاشت😭برا حال دلم صلوات میفرستی؟
عه چه جالب چجوری کم‌کردی عزیزم؟ نی نی داری

ن هنوز بچه دارنشدم صبحانه ۸صبح کامل مبخوردم دیگ تا ۸شب چیزی نمیخوردم فقط میوه و کاهو و خرما ۸شب هم غذا هرچی ک بود کم میخوردم کم کم عادت میکنی معده کوچیک میشه روزی ی ساعتم میرقصم😐

میشه برای ب سلامت ب دنیا اومدن نی نیم ی صلوات بفرستید❤نی نیم نموند برام😭دلم نمیاد تیکرشو بردارم😭پسرم تو۱۶هفتگی تنهام گذاشت😭برا حال دلم صلوات میفرستی؟
ن هنوز بچه دارنشدم صبحانه ۸صبح کامل مبخوردم دیگ تا ۸شب چیزی نمیخوردم فقط میوه و کاهو و خرما ۸شب هم غ ...

خوشبحالت یعنی،من بچه شیر میدم وگرنه هیچی نمیخوردم😓

جاذبه چشمات از زمینم بیشتره❤
خوشبحالت یعنی،من بچه شیر میدم وگرنه هیچی نمیخوردم😓

ن گناه داره بچه . تو زایمان کردی وزنت اینه من زایمان کنم ۱۰۰ ردمیکنم😑

ن گناه داره بچه . تو زایمان کردی وزنت اینه من زایمان کنم ۱۰۰ ردمیکنم😑

عزیزم🤣🤣🤣

نبابا ماشالا قدت بلنده‌منو هرکس میبینه باورش نمیشه۹۰کیلوام چون قدم بلنده

جاذبه چشمات از زمینم بیشتره❤
عزیزم🤣🤣🤣 نبابا ماشالا قدت بلنده‌منو هرکس میبینه باورش نمیشه۹۰کیلوام چون قدم بلنده

ایشالا لاغرشیم😞