یادتون باشه نوشته بودم بالغ برپنج نفر از این کاربری استفاده میکنن؟! جالب اینجاست نوشته بودم قضاوت هم نکنید.. اما خب نظر های تند وبی ادبانه خیلی دل آدمو میشکنه..لطفا هرکس کنجکاوی راجع به این چند نفر داشت بهمون پیام بده تا خیلی قشنگ براش توضیح بدیم...تا شاید از شر قضاوت های(امضات یعنی هرچی گفتم باور کنین) راحت بشیم... ممنونم ازتون💓
منم چشام سگ داشت...ولی الان رفته تو اخلاقم...😁کسی که بخواد رو مخ باشه...موز خوردنشم صدا خیار میده😃یعنی ک*ون کرم شب تاب از اینده ما روشن تره😑😳 میگن باهرکی مثل خودش باش، آدم اصلا روش نمیشه مثل بعضیا باشه😓😶
باید میگفت داداشت گفته میخوام چندکیلو بیشتر از عشقم داشته باشم
میدونی چرا چوب خدا صدا نداره چون که فرو میکنه درتاریخ۹/۹/۹۹هیچ غلطی نمیکنم و لم دادم دارم جم میبینم چه خبرتونهههههه چه خبرتونهههههههههه نه بوی عطر پیرهنت نه اون چشای روشنت نه حتی خط خنده هات حواسمو پرت نمیکنه
میخاستم از این امضا باحالای طولانی با کلی شکلک عجق وجق بزارم از اونا که ادم درگیرش میشه تا اخرش بخونه عاماااا مشکل اینجاست بلد نیستم چیزای باحال از خودم درارم همینکه خودم باحالم بسمه کاربر جدید نیستم. عاشقتونم❤ میشه واسه رسیدن به آرزو هام دعام کنید. وقتی تو امضاتون صلوات میبینم میفرستم منتها حالشو ندارم بگم که فرستادم🌼🌼🌼🌼
یه دفه برادر شوهرم داشت میگفت زن باید لاغر و سبک باشه آدم بتونه بلندش کنه بعد داشت به من اشاره میکرد که یعنی چاق شدم منم گفتم اونی که باید بتونه بلندم کنه میتونه تو غصشو نخور😋
هر زنی برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که با شـانهی انگشتهایش، گره دلتنگی موهای بلند زنرا باز کند و بگوید که هرجور که باشی،زیبایی…❤👩❤️👨
خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن