2777
2789
عنوان

بارون

99 بازدید | 9 پست

بچه ها  رفتم رو ایون خونمون نشستم گفتم ای کاش بارون بیاد هر دعایی کنم برآورده شه ی ربع بعدش بارون بارید😑یعنی ازززز ته ته دلم خواستم بارون بیاد و داره میباره خدایاشکرت ای کاش تمام خواسته هامو اینجوری برآورده کنی

تعداد رای : 15
نظرسنجی
آره
12
80%
نه اتفاقی شده
3
20%
برای حاجت روا شدن آرزوی خودم و خودت صلوات بفرست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای من دعا کن 

البته نمیدونم خدا خواسته یا نه ولی هوا از قبلش معلوم هست بارون میخواد بیاد یا نه

نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد
اینجام از دم اذان همش داره میباره اونم چه بارونی😍😍😍😍😍 فقط رعدو برق ترسناک میزنه

از بچگی ۲چیز آرومم میکنه صدای بارون و اینک سرمو ببرم داخل آب استخر یا دریا ب صدایی ک ب گوشم میخوره گوش کنم😍😍اینروزا همش استرس دارم همش میرم حموم کاسه حموم روپر آب میکنم سرمو فرو میکنم توش...۳بار تو دماغم آب رفت😑😂😂😂

بنظر من اگر به رحمتش شکی نداری، این نظر سنجی رو ببند. چون اگر به حسی که تو دلت هست ایمان داری،این ن ...

همیشه بهش باور داشتم ولی واقعا شوکه شدم😑😂😂

برای من دعا کن  البته نمیدونم خدا خواسته یا نه ولی هوا از قبلش معلوم هست بارون میخواد بیاد یا ...

هوا خیلی خوب بود امروز هوا آفتابی شبم ک شد تا ۱ساعت پیش هم ن باد میزد ن هیچی ولی یدفعه از ته دلم گفتم چی میشد بارون بیاد هرچی خواسته دارم بگم خدا برآورده کنه..حس میکنم ی نشونه چیزی هستش...چشم دعا میکنم ایشالله ب حق همین بارون عزیزی ک میباره  ب خواسته ات برسی

هوا خیلی خوب بود امروز هوا آفتابی شبم ک شد تا ۱ساعت پیش هم ن باد میزد ن هیچی ولی یدفعه از ته دلم گفت ...

ممنون عزیزدلم بگو دردش را درمان کن 

پس قلب و دلت پاکه 

نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد
ممنون عزیزدلم بگو دردش را درمان کن  پس قلب و دلت پاکه

کلا خدا حرفامو خیلی گوش میده نمیدونم شاید چون ب یچی خیلی گیر میدم و‌هرثانیه و هرکجا بهش فکر میکنمه یا اینک خیلی دوسم داره... یبار دوستم طلاش گمشد من یهو گفتم برو تو ماشین رو بگرد گفت گشتم نبود گفتم ی حسی بمن میگ تو ماشینه برو دیگ رفت گفت مهدیه تو ماشین بود از کجا اینقدر مطمئن بودی؟ گفتم نمیدونم حس کردم😑😂😂 ترسناکما

کلا خدا حرفامو خیلی گوش میده نمیدونم شاید چون ب یچی خیلی گیر میدم و‌هرثانیه و هرکجا بهش فکر میکنمه ی ...

نه ترسناک نیستی خوبه که خدا دوست داره