2777
2789

اونایی ک شماره مجازی داشته اگ اطلاعاتی دارید کمکم کنید لطفا ... چند وقت پیش باشماره مجازیم کاری کردم یه اطلاعاتی از برادرشوهرم ب خاهرشوهرام دادم اما بصورت ناشناس چونک قبلا ی بلایی سرم اوردن و حرفایی بهم زدن ک کیننه مونده بود رودلم خاستم تلافی کنم ازاون شماره ی اطلاعاتی بخشون دادم حالا برادرشوهرم پیگیرشدا ک کی هستش رفته پلیس فتا شکایت کردا ک بفمه. کیه بنظرتون از طریق شماره مجازیم میشع فمید ک منو بشناسن بفمن من هستم وای توروخدااگ میدونید بگید حالم خیلی بده خیلی. درضمن حتی شماره مجازیمم براشون نرفتا چون از ایدی اینا پیم دادم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر از آیدی بهشون پیام دادین و شماره نیفتاده ممکنه از آی پی ادرس رد شما رو بگیرن

ولی یه چیزی هم هست اینه که ای پی هایی که به مشتری ها میدن مثل adsl یا بسته اینترنتی ،آی پی اختصاصی نیست و در حال تغییره

مثلا امروز ممکنه ای پی من الف باشه فردا الف رو میدن به یکی دیگه یعنی به صورت متغیر در حال تغییره

ولی از اون شماره مچازی log out کنید فعلا و باهاش به وای فای خونه یا بسته اینترنی روی خط همراه وصل نشین

اگر خواستین به وای فای بیرون کافه وصل شین 

چون رد شما رو دیرتر میگیرن یا پیدا کردن شما سخت تر میشه

اگه دیلیت کرده باشی پیگیری نمیشه اگه وقتی رفته پیگیری اکانتت بوده پیدات میکنن

نیدونم کی. پیگیری کرده اما امشب شوهرم گف داداشم رفته پلیس فتا اینا گفتم اها خب شمارش مگ دارن گف نه ازسریال گوشی... مگ از زریق سریال میشه اخه؟؟؟؟من اصن.شماره بنام خودم نیس شماره خارجی هس

جدی؟؟؟خداروشکر مرسی عزیزم 

خودم دنبال شکایت بودم  میخواستم از ی نفر شکایت کنم بعد ی همچین چیزی دیدم ک ایا میشه پیامای ی اکانتی ک دیلیت شده تو تلگرام رو پیگیری کرد بعد ی وکیل جواب داده بود ک خیر چون سرورای تلگرام تو ایران نیس پیگیری خ سخته

نیدونم کی. پیگیری کرده اما امشب شوهرم گف داداشم رفته پلیس فتا اینا گفتم اها خب شمارش مگ دارن گف نه ا ...

اره اگه دیلیت نکرده باشی اون زمان پیدا میکنن

حال یک دل را اگر کردی خراب،اماده باش....اشک چشم دلشکسته خانه ویران میکند....
اگر از آیدی بهشون پیام دادین و شماره نیفتاده ممکنه از آی پی ادرس رد شما رو بگیرن ولی یه چیزی هم هست ...

خب. شماره خارجی هس حب بنام من نیست بنام فرد خارجی هس و من دلیت زدم بازم بااین چیزا میشه؟؟؟و بلاکم کردم ینی اینجور بگم نشه ای ندارن هم بلاک هم دلیت هم اینک شماره خارجی بنام فرد خارجی هس بازم میشه؟؟؟از طریق سریاا گوشی ک نمیشا؟