2777
2789

هرموقع خونه مامانم هستم ازپنجره نگامیکنم میبینم با گوشیش بازی میکنه شک میکنم بهش خب چه لزومی داره هرموقع ک میاد گوشیشو یه چکی بکنه 

کسی برنامه ضبط صدا داره که خودش متوجه نشه هرکی زنگ زد مکالمشون ضبط بشه

البته اینم بگم فقط تلگرام داره که اونم دست منه ولی بازم مشکوکم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه زنا ب شوهراشون بی اعتمادن.. اونایی ک میگن اعتماد داریم دارن خودشو گول میزنن که دلشون اروم باشه😐

سلام دلبندای مامان ❤️ میدونین چندوقته من و باباتون انتظارتونو میکشم؟؟؟ میدونید چقد ماها گذشت وما هر ماه منتظر بی بی چک مثبت بودیم! همه فکر میکنن باید حتما بچت کنار باشه تا اسمت یه مادر باشه، اما همه ی کسایی که منتطرن هم مامانن، مامانای مهربونی که دلشون پر میکشه برای نگاه کردن به بچه ای ک از گوشت استخون خودشونه.. باور کنید همه ی ما مادریم! ما ها مادریم ک شبها خواب نی نی میبینیم. صبج که بلند میشیم دلمون برای خوابمون تنگ میشه😞 ما ها هم مادریم ک خیال میکنیم بچه ها خونه رو گذشتن رو سرشون و منتظرن باباشون ا سرکار بیاد و باهاشون بازی کنه... ماها همه مامان های منتظری هستیم ک امید داریم به روزی ک  صدامون بزنن وما باعشق بگیم جان  مامان(-:❤️

وااای مشخصه ک بهت خیانت میکنه ،تابلوهه،حواست کجاست؟    

عزیزم ،گلکم ازهرچی بترسی،سرت میاد،نذارشوهرتم بفمه رواین مساله حساسی،

سیاست های خاص زنونه داشته باش،زیادنذارتوجمع زنونه باشه 

توکل کن برخدا گلم