2777
2789
عنوان

ورم معده

69 بازدید | 9 پست

خانما من هر وقت یه کم غذابخورم حالت خفگی بهم دست میده ونمیتونم حتی یه کم اب یا چای بخورم فک میکنم معدم خیلی زیاد پره درصورتی که چیزی زیاد نمیخورم کسی راهکاری نداره؟؟؟

دارو با تجویز پزشک مشکل شما رو به راحتی حل میکنه امپرازول مثلا به صورت ناشتا این که میگم حتمن پزشک به خاطر اینه که شاید داروی بهتری با دوز مشخص تری برات تجویز بشه زودتر خوب بشی

من که باردارم دقیقا اینطوری هستم و خوب توی بارداری پیش میاد اما برای یه آدم عادی یه مشکل به حساب میاد،سایمیتیکون و دایمیتیکون داروهای ضدنفخی هست که بی خطر هستن ولی بهتره به دکتر مراجعه کنید 

دخترم پناه منه،پسرم آرامشم،همسرم تکیه گاهم....👨‍👩‍👧‍👦

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکتر رفتم بهم نولپازا داده ناشتا بخورم چند روز خوردم تغییر نکردم ادامه ندادم یعنی باز شروع کنم بخورم

اره بخور تقریبا با امپرازول کارشون یکیه .

سعی کن رو غذات آب نخوری مخصوصا اب یخ .بعد غذا میوه نخور.شبا موز نخور.ماست و دوغ و ترشی رو یه مدت قطع کن.اگه هم ماست خواستی بخوری حتما چکیده با نعنا بخور.خیلی مواظب خودت باش .اگه دیدی با رعایت و قرص خوردن خوب نشدی از دکتر بخوا یه آزمایش میکروب معده برات بنویسه

واسه مامان شدنم دعا میکنی؟من به دعای نی نی سایتی ها ایمان دارم
اره بخور تقریبا با امپرازول کارشون یکیه . سعی کن رو غذات آب نخوری مخصوصا اب یخ .بعد غذا میوه نخور.ش ...

همه آزمایشات وآندوسکوپی انجام دادم همش نرمال بود فقط این حالتم نمیدونم برا چیه؟؟

همه آزمایشات وآندوسکوپی انجام دادم همش نرمال بود فقط این حالتم نمیدونم برا چیه؟؟

باید خودت خیلی مراعات کنی احتمالا طبع معدت سرده از عسل و خرما زیاد استفاده کن و قرصاتو حتما بخور

واسه مامان شدنم دعا میکنی؟من به دعای نی نی سایتی ها ایمان دارم