2777
2789
عنوان

بگین چه برخوردی بکنم

151 بازدید | 13 پست

شوهرم تو هیچ کاری منو دخالت نمیده یه چیزی قراره بخره یا پولی دستش بیاد یا ملک و املاکی بساز و بفروش بکنه اصلا به من نمیگه با خونوادش درمیان میزاره خودشم باب میل اونا رفتار میکنه الان دارن با برادر شوهرم آپارتمان میسازن من اکثرا از زبون مادرشوهرم میشنوم خیلی ناراحت میشم اینجوری قبلا که رابطمان خوب بود خیلی جزئی میگفت ولی الان یکسال و نیمه که اختلاف داریم اصلا هیچی نمیگه بی حرمتی میکنه درحالیکه من خیلی بهش خدمت میکنم غم دنیا تو دلمه نمیدونم چرا خدا جواب کارهاشو نمیده صبر من حدی داره بخدا هیچ چی خوشحالم نمیکنه رسما افسردگی گرفتم از دستش 

شوهر منم اینجوری بود ولی الان بهتر شده نذر کن به خدا توکل کن بازم بهش محبت کن و اختلافات کنار بزار عزیزم جدبش کن تو این دنیا خر کردن حرف اول و میزنه فقط سیاست

یه روز خوب میاد پس به چیزای خوب فکر کنیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای خدا از دست این مردای خرفت و بی عقل که جوونیمون و الکی الکی میزاریم به پاشون و جوونیمون و از دست م ...

بخدا رسما پیرم کرده قبل ازدواج خودشو اینجوری بهم نشون نداده بود اصلا براش زن و بچه اهمیت نداره زندگی دین و ایمونش و جونش مادر خواهرشن

شوهر منم اینجوری بود ولی الان بهتر شده نذر کن به خدا توکل کن بازم بهش محبت کن و اختلافات کنار بزار ع ...

بخدا الان یکماه بیشتره کرونا گرفته یعنی پدرم درومده از بس بهش خدمت کردم با دوتا بچه کوچیک ولی به غریبه میکردم ارزشش بیشتر بود اصلا نمیفهمه اصلا خیلییییی نمک نشناسه

شرایطت بهتره هنوز نرفتی سر زندگیت و بچه نداری بهتره خوب فکرهاتو بکنی من اگه بچه نداشتم خیلی وقته خود ...

من فعلا نمیتونم متاسفانه بخاطری خاکی که به سرم زده و باکرگیمو از دست دادم 😔😔و باید بمونم تا بعد ازدواج 

من فعلا نمیتونم متاسفانه بخاطری خاکی که به سرم زده و باکرگیمو از دست دادم 😔😔و باید بمونم تا بعد از ...

خوب برو عمل کن بعدشم زنشی خلاف که نکردی البته من شرایط خونوادتونمیدونم ولی هوشیار باش

یه چیزی دیدم تو تاپیکهات راجع به جاریت منم جاریم خیلیییی زیرابمو زده پبش شوهر و خانواده شوهرم   ...

اره بابا من با جاریمم درگیرم ولی من یه روز همه رو جمع کردم و تمام حرفامو زدم همه هم حق و دادن به من ولی اون افریته نمیدونم چیکار کرد که باعث شد باز شوهرم خودشو بکشه واسش تف تو شانسم