2777
2789
عنوان

جراح بینی خوب!!

122 بازدید | 20 پست

دوستان کسی در مورد جراحی های دکتر کیارش نجات پور یا دکتر کوچک زده اطلاعی داره؟

عشقا میشه برای مشکل پدرم صلوات بفرستید..میگن هر نفسی یه گرمایی داره،،،الهی بحق نفسهاتون مشکل پدرم حل بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما کجایید ...منم اگر خدا بخواد می خوام عمل کنم

چقدر انتخاب دکتر سخته نه؟؟من که خیلی استرس دارم

عشقا میشه برای مشکل پدرم صلوات بفرستید..میگن هر نفسی یه گرمایی داره،،،الهی بحق نفسهاتون مشکل پدرم حل بشه
چقدر انتخاب دکتر سخته نه؟؟من که خیلی استرس دارم

آره خیلی سخته منم خیلی استرس دارم دوشنبه نوبت دکتر دارم دلم می خواد زودتر عمل کنم‌ 

خدا کمک کن همه منتظرا طعم.مادر شدن رو بچشن
آره خیلی سخته منم خیلی استرس دارم دوشنبه نوبت دکتر دارم دلم می خواد زودتر عمل کنم‌ 

من گذاشتم اوضاع کرونا بهتر شه بعد اقدام کنم

اونجا هزینه چقدر میگیرن

بستگی به دکترش داره دکترای خوب که ۲۰ به بالا ولی معمولیا ۱۰ تا ۱۲

الان میرم ویزیت میشم اگر قبول کنه عملم کنه نوبت میده برا دوسه ماه دیکه

راست میگی منم برم چون بلافاصله که وقت نمیدن برای عمل