2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

لیوان استیل بزار تو لیوانتم مواد بریز اونموقع بالا نمیاد

قلمت را بردار... بنویس از همه خوبیها ..زندگی..عشق..امید..وهر ان چیزی که بر روی زمین زیبا هست ...گل مریم ..گل رز.. بنویس از دل یک عاشق بی تاب وصال ...از تمنا بنویس از دل کوچک یک غنچه که وقت است دگر باز شود ...قلمت را بردار روی کاغذ بنویس ...زندگی با همه تلخی ها شیرین است ...
نه بازم بالا میاد

خب یه قالب بخر من گرفتم خیلی کیک خوشگل میشه دخترم عاشقشه دست میکنه تو سوراخ کیک میگه عین دونات میشه

میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستید🥺ان شالله حاجت روا بشید مرسی❤
نمیشه کهبخار اب شاید کیک رو خراب کنه

تو لیوان سنگ بزار یا یه تیکه اهن که سنگین شه

میشه یه صلوات مهمونم کنی 😊  ، ما شآءَ اللَّهُ لاحَوْلَ وَلا قُوَّةَ الّا بِاللَّهِ ، خدا جونم واسه داده هات و نداده هات هزار مرتبه شکررررت 🙏🙏🤗🤗

لیوانو برعکس بزار😐

بعضی از آدم ها                                                         زیرسنگینی حجاب هم                                                وقیحند!                                                                 بعضی از آدم ها                                                       باپریشانی موهایشان هم نجیب...                              وقاحت و نجابت در《ذات》آدم هاست