2777
2789

با نصب اپلیکیشن مانامو هم زبان یاد بگیر و هم درآمدت رو افزایش بده

لینک اختصاصی دعوت دوستان (گوگل پلی):

https://play.google.com/store/apps/details?id=hsp.interchange&referrer=bhri

اَز بُلَندایِ نِگاهِ تو،فَقَط پَرواز و پَرواز و پَرواز🌸🧚‍نَه محضر لازِمه،نَه حَلقِه خب،امّا تویی هَمدم،تویی مَحرَم،تویی هَمراز❤💏

واقعی تضمینی من خودم بخدا خمین الان نصب کردم ۵۰۰۰ تومن درامد اومد تو اکاتنم

اَز بُلَندایِ نِگاهِ تو،فَقَط پَرواز و پَرواز و پَرواز🌸🧚‍نَه محضر لازِمه،نَه حَلقِه خب،امّا تویی هَمدم،تویی مَحرَم،تویی هَمراز❤💏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من خوشم اومد میشه بیشتر توضیح بدی. تو اپ چکار باید کرد چه مدرکی می خواد و این چیزا؟

بزن رو این لینکی که واست فرستادم دانلود کن میری تو برنامش بعد فقط فیلم میبینی هر فیلم ۳۰ ثانیست هر دو فیلمی که ببینی ۱۰۰۰ تومن میده

چطوره

اون لینکه واستون فرستادم بزن روش

عزیزم من خوشم اومد میشه بیشتر توضیح بدی. تو اپ چکار باید کرد چه مدرکی می خواد و این چیزا؟

هیچ مدرکی نمیخواد

فقط موقعی که میخوای پول برداشت کنی شماره حساب میخواد همین

چقد نت مصرف میشه ؟

هر تبلیغ کمتر از ۱ مگابایت

اینترنت زیاد مصرف نمیکنه

بزن رو این لینکی که واست فرستادم دانلود کن میری تو برنامش بعد فقط فیلم میبینی هر فیلم ۳۰ ثانیست هر د ...

چه جالبه. ولی اموزش چی؟ فکر کردم اموزش هم میشه داد.

الان نتم ضعیفه و تاپیکت رو ذخیره کردم که بعدا برم استفاده کنم. ممنون عزیزم

چه جالبه. ولی اموزش چی؟ فکر کردم اموزش هم میشه داد. الان نتم ضعیفه و تاپیکت رو ذخیره کردم که بعدا ب ...

آموزش زبان هست

زبان یاد میده همراه با تبلیغات فیلم و انیمیشن

خیلی خوبه

آموزش زبان هست زبان یاد میده همراه با تبلیغات فیلم و انیمیشن خیلی خوبه

بازم ممنون که کامل توضیح دادی حتما وارد لینکی که گذاشتی میشم. ولی خب من زبانم خوبه فکر کردم می تونم واسه سرگرمی هم که شده تدریس کنم و البته درامدی هم داشته باشه. چون علاقه ای به کار رایگان ندارم. میدونی که چی میگم. ترجیح میدم بشینم خودمو باد بزنم به جای اینکه کار رایگان کنم. شما هم مثل من فکر می کنی؟

اون لینکه واستون فرستادم بزن روش

چقدر بشه میشه برداشت کرد؟

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
چقدر بشه میشه برداشت کرد؟

5000 تومن

بازم ممنون که کامل توضیح دادی حتما وارد لینکی که گذاشتی میشم. ولی خب من زبانم خوبه فکر کردم می تونم ...

اره عزیزم این برنامه اموزشی هم هس

کانتا انگلیسی باید باشه

باهات موافقم