2777
2789
عنوان

تب

71 بازدید | 13 پست

سلام پسرم ۱۳ماهشه الان ۲روزه تب داره اما با استامینوفن و پروفن میاد پایین سر ۴ساعت بالا میره تا ۳۸.۵ بردمش دکتر گفت تا ۳روز دیگه خوب نشد بیارش برا آزمایش خیلی میترسم چکار کنم.سابقه تب نداره..۱ماه پیش اولیت دندونش و در آورد و اولین دتدونشه.ممکنه دندون داشته باشه؟

و اینکه ۳روز پیش واکسن ۱سالگیشو زدم با تاخیر ۱ماه بخاطر کرونا ممکنه علایم اون باشه؟

البته دکترش گفت نه.خواستم ببینم کسی تجربه این و داشته واسه دندون یا تب؟

پسر دانا و باهوش من..تو نابغه ترین پسر دنیا میشی.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط دارو که میخوره میارش بالا

ممکنه برای دندونش باشه.من هفته قبل پسرم سه روز کامل تب کردو ناگهان تبش قطع شد.موقعی ک تب داشت بردم دکتر تشخیص نداد و گفت سرماخوردگیه

ولی بیماری روزئولا بود.

شما هم سرچ کن.

مادر دو بچه.۳۰ سال و ۱۰ ماه
ممکنه برای دندونش باشه.من هفته قبل پسرم سه روز کامل تب کردو ناگهان تبش قطع شد.موقعی ک تب داشت بردم د ...

وقتی دکتر تشخیص نمیده واقعا باید چی کار کرد؟ به خدا آدم سنگ بشه مادر نشه من بچه م به قول یه متخصص اطفال دیسترس تنفسی و آپنه داشت و تاکی پنه بود (یعنی وقفه تنفسی و با سرعت زیاد و تعداد زیاد نفس‌کشیدن ) و می‌گفت باید بستری بشه ولی تخت خالی نداشت nicu شون و همون لحظه دو تا مریض کرونایی آوردن

همون روز از نظر یه دکتر دیگه توی یه بیمارستان دیگه هیچ مشکلی نداشت و باید میرفت خونه منم دیدم توی اوضاع کرونا هر چی بچه م بیمارستان نباشه بهتره بردمش خونه ولی هنوز تمام تن و بدنم می‌لرزه همش دارم نفس هاشو چک میکنم

وقتی دکتر تشخیص نمیده واقعا باید چی کار کرد؟ به خدا آدم سنگ بشه مادر نشه من بچه م به قول یه متخصص اط ...

من خودم دیگه بیشتر سرچ میکنم.خیلی از تشخیص هاشونم اشتباهه.دوتا دکتر بردم بچه رو.

یکی از دکترهایی ک بردم فوق تخصص اطفال هست.ولی متاسفانه تشخیص اشتباه داد.استرس نداشته باش.قبل تولد بچه ام سونو نه ماهگی خودم قبل زایمان ادرار توی کلیه بچه رو نشون داد و دکتر گفت خطرناکه و استرس وحشتناکی رو بهم وارد کردن.

بعد تولدش روزای اول اگزالات دفع میکرد به خاطر کم آبی و شیر کم خوردن از شدت وحشت داشتم میمردم.وقتی سرچ کردم دیدم همه اش الکی بود

چرا چشماش پف کرده و وقتی هم پستونک میخوره یکم عوق میزنه..

عزیزم احتمالا روزئولا هست.اینترنت سرچ کن.درمان خاصی نداره.فقط تبش رو با استامینوفن کنترل کن