2777
2789
عنوان

بچه ها چیکار کنم آبسه دندانم خوب شه

104 بازدید | 22 پست

انقد درد گرف که دندونم لق شده

برعکس تو این کرونا جاییم نمیتونم برم

بنظرتون لق شدن با عصب کشی خوب میشه؟

بعد اینکع چیکار کنم آبسه اش خوب شه

عزیزم ابنمک غرغره کن

حال دلم خوب نیست💔💔💔💔دلم گرفته😔ی صلوات واسه حاجتم بفرستید❤❤تیکرم واسه آرزومه بگو الهی آمین😍😍تا تموم نشده بهش برسم❤بگذار خیالت را راحت کنم دوس داشتنت مشروط ب هیچ شرطی نیست چه باشی و چه نباشی عاشقانه دوستت دارم❤💌❤💛خدایا خودت میدونی عاشقشم ❤💛قلب من پیش توئه، مراقبش باش💛❤💏💏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عصب کشی نه ی چیز دیگه هست اسمشو نمیدونم اما میدونم خوب میشه

حال دلم خوب نیست💔💔💔💔دلم گرفته😔ی صلوات واسه حاجتم بفرستید❤❤تیکرم واسه آرزومه بگو الهی آمین😍😍تا تموم نشده بهش برسم❤بگذار خیالت را راحت کنم دوس داشتنت مشروط ب هیچ شرطی نیست چه باشی و چه نباشی عاشقانه دوستت دارم❤💌❤💛خدایا خودت میدونی عاشقشم ❤💛قلب من پیش توئه، مراقبش باش💛❤💏💏

لینک زیر رو ببینید:

https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://fa.parsiteb.com/%D8%A2%D8%A8%D8%B3%D9%87-%D8%AF%D9%86%D8%AF%D8%A7%D9%86-%D9%88-%D8%AF%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%A2%D9%86/&ved=2ahUKEwj-spzi3ZXpAhUdRhUIHdkTDJ4QFjACegQIARAB&usg=AOvVaw10fxMMK67gJWcygjpv29hL&cshid=1588441536351

کاربر آقا هستم  لطفا سوالتونو داخل تاپیکم با عنوان ((متفرقه)) مطرح کنید با کمال میل پاسخ میدم دوست دارم تجربیات و معلوماتم رو با دیگران به اشتراک بذارم بخاطر حس خوب کمک به دیگران در ضمن از اونجایی که بحث و جدل رو اتلاف وقت و انرژی می دونم جواب کامنت های توهین آمیز یا تمسخرآمیز رو نمیدم همینطور سوال هایی که حالت مچ گیرانه یا سر کاری داشته باشه ممنون

قرص مفنامیک اسید..یا آزیترمایسین بخور

💜السَّلٰامُ عَلَـــیْکَ یااَباعَبداللّٰه الحُسَین...جانم فدای ارباب💜۹۹/۸/۹بهترین روز زندگیمه💕من هرگز از رحمت خدای مهربانم،ناامید نمیشم....💙.من یه مادر قوی و شاد و صبور هستم......💛من یه همسر مهربان و شاد هستم..💚..من اجازه نمیدم فکر منفی وارد ذهن زیبام بشه...❤
باشه عزیزم چنروز؟

مدام مثلا بعد از هر وعده غذایی یعنی عالییه تمام عفونت دندون رو میکشه بیرون بعد ابسه رو هم خوب میکنه

ممنون عزیزدلممم

خواهش

آبسه دندون خیلی خطرناک و دور از جونتون حتی تا سکته قلبی یا سرطان فک ممکنه پیش بره عفونت دندون رو خیلی جدی بگیرید 

گلم فعلا روزی چندبار آب نمک قرقره کن

شب موقع خواب حتما حتما حتما پونه پودر کن و بزار قسمتی که عفونت داره، سه چهار شب انجام بدید عفونت خود به خود تخلیه میشه، دمنوش پونه رو هم فراموش نکنید 

دارو شیمیایی نمیتونم بهتون معرفی کنم چون نمیدونم شما به چه داروهایی حساسیت دارید