2777
2789
عنوان

تا حالا کاربر...

744 بازدید | 109 پست

دروغگو‌دیدید جوری که دروغ گوییش خیلی ضایع باشه؟؟؟ چجوری مچشو گرفتیدگ

بحث نمیکنم هرچی تو بگی همون درسته  افسردگی محصول زیاد فکر کردنه اگه میخای شاد باشی بهتره دیوونه وار زندگی کنی  اگه درباره هرچیز فکر میکنید بنده ذهنتونید تا از این بردگی بیرون نیاید خوشبخت نمیشید  

اووووووه تا دلتتتت بخواد

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اووووووه تا دلتتتت بخواد

ضایع بوده قشنگ فهمیدی؟‌چجوری مچشونو گرفتی؟

بحث نمیکنم هرچی تو بگی همون درسته  افسردگی محصول زیاد فکر کردنه اگه میخای شاد باشی بهتره دیوونه وار زندگی کنی  اگه درباره هرچیز فکر میکنید بنده ذهنتونید تا از این بردگی بیرون نیاید خوشبخت نمیشید  

عکس نتی گذاشت گف خودمم

○ یه نگاه ب خودت                                                                یه نگاه به طرز فکرت بنداز                                                      این دلیل اینجا وایستادنت ✌️

هزار تاشو دیدم 

بخاطر همین هم دیگه بجز دوستهای خودم و کسانی که جز دوستام نیستن ولی میشناسمشون پست و تاپیک هیچکس رو جدی نمیگیرم

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
ضایع بوده قشنگ فهمیدی؟‌چجوری مچشونو گرفتی؟

بعضياشون ضايه بودن

بعضياشون توو تاپيكاشون حرفاشون فرق داشت 

ولي يكيشون يادمه توو تاپيكش گفته بود من پسر دارم شوهرم پزشكه و فلان

يجا ديگه گفته بود توروخدت دعا كنين مادر بشم و شوهرشم ميگفت نقاش ساختمونه

فقط به خودش گفتم نميخوام ابروتو ببرم ولي ديگه دروغ نگو پاچه هاي منو تا زاانو خورد منم اسكرين گذاشتم😅

و........ خيلللي زياد بودن

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

اونیکه میمون داشت اسمش چی بود من ازون خیلی ضربه خوردم😂😂😂

ساريتا😂😂😂

اره خخخخخ هیشکی قد من ازون ضربه نخورد😂😂😂 ثمینم خیلی بد بود

ثمين دروغ ميگفت ولي با احساس كسي بازي نميكرد

ولي ساريتا و فاخته چرا با احساس كاربرا بازي ميكردن😂

بعضياشون ضايه بودن بعضياشون توو تاپيكاشون حرفاشون فرق داشت  ولي يكيشون يادمه توو تاپيكش گفته ...

کلا پزشک زیاد داشتیم

یکی بود پزشک‌ عمومی بود شوهرش رستوران های زنجیره ای داشت خخخخ همش عکس بازیگرارو‌میزاشت میگف دختر بزرگمم فرستادم پیش برادرم اونور

حسین جان! پسرانت همگی نام علی بنهادی! جان عالم ب فدای دل بابایی تو😍😍😍