2777
2789
عنوان

کیک خودم پز واسه تولد پسرم😶😁😁😁

| مشاهده متن کامل بحث + 1210 بازدید | 52 پست

خوب شده.تولد پسرتون مبارک باشه

تو را به جای همه ی کسانی که نمی شناخته ام دوست میدارم                                            تورا به جای همه ی روزگارانی که نمی زیسته ام دوست میدارم                                            برای خاطر عطر نان گرم وبرفی که اب میشود و برای نخستین گناه                                           تورا به خاطر دوست داشتن دوست میدارم        تو را به جای تمام کسانی که دوست نمی دارم    دوست میدارم    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تولد منم‌ فرداس😁😁

تولدتون مبارک 

ان شاءالله ۱۲۰ سال عمر باعزت داشته باشیدو خوشبخت بشید 

ولی کاش یکم از این اردیبهشتیا رو انتقال میدادن ب ی ماه دیگه:)

من اصلا نمیتونم دیگه با این وضع ادامه بدم😒

🤣🤣🤣

تولدش مبارک عزیزم،اول از‌عشق ومهربونی که روی کیک بود خوشم اومد عالیه عزیزم  

همیشه دردناک ترین سنگ هاراکسانی به سمتت پرتاب میکنند که برایشان سنگ‌تمام گذاشتی  یک پایان تلخ بهتر از تلخی بی پایان است...
برای خامه زدن کیک رو از وسط برش دادین؟؟من تا حالا درست نکردم واسه همین پرسیدم

آره قالب نداشتم تو قابلمه درست کردم بعد طرح قلب برش زدم و از وسط نصف کردم مصیبتی بود😅

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶
😂😂من خودم خامه درست میکنم خیلی بهتر از مال قنادیاس😊

چجوریییی👀

°دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ                                                     ‌   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ°
خیلی خوب شده😍 فقط... اون توت فرنگیه چیه اون وسط🤦‍♀️😐 چرا اونجوری گذاشتیش🤣🤣🤣

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣وسایل‌ تزیین‌ نداشتم‌ خامه‌ هم نداشتم‌ . 

اون‌ رو گذاشتم😂😂😂😂😂وایییی‌ پسرم‌ ‌ گفت مامان‌ اون چیه‌ دیگه

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       

تولدش مبارککککک😍😍😍😍😍

خوشگله کیک اتفاقا⁦👌🏻⁩نوش جون

°دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ                                                     ‌   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ°
تولدتون مبارک  ان شاءالله ۱۲۰ سال عمر باعزت داشته باشیدو خوشبخت بشید  ولی کاش یکم از این ...

😂😂😂ممنون‌ ‌ 

دیگه ما مال ۲۹‌‌ سال پیشیم

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       
کیکت خوشگله 😍تولد گل پسرتم مبارک😍خامه ات اگه مثه دستور ماریا قناد درس کنی خوب درمیاد فک کنم😁

ازون خامه منجمدای کاله بود فقط باید زده میشد ولی مث بستنی بود اصلا خوب نبود میخواستم پودر خامه بگیرم پیدا نکردم با اون راحت خامه درست میکنم😕

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣وسایل‌ تزیین‌ نداشتم‌ خامه‌ هم نداشتم‌ .  اون‌ رو ...

حق داشته پسرت 😂😂😂🤣🤣🤣🤣

خب چرا اینجوری اخه میتونستی تیکه تیکه ش کنی و بچینی رو کیک نه که فرو کنیش وسط کیک 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️😂😂🤣🤣🤣