2777
2789
عنوان

شوهرم یه اسب خریده🥰😍😍😍😍😍

929 بازدید | 16 پست

سلام خانما خوبید.. کسی از شما بوده که تا حالا اسب داشته باشه ما تقریبا یک هفته است که شوهرم اسب خرید هر روز منو میبره پیشش تا باهاش آشنا بشم چه کارهایی باید بکنم تا بیشتر با اخت بشه..راهنمایی کنید

والا ما خرم نداریم اسب که هیچی دیگه اصلا نپرس 

یه دمپایی ابری خیلی نرم خریدم  میخام بدم همسایه طبقه بالامون بگم بده پسرش سماش اذیت نشه وقتی داره جفتک میندازه    آییییی مرغ سحری صب کن مارو باخود ببر از کوچه ها آییییییی مرغ سحری خیر نبینی 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام

مبارکه 

کجا نگه میذارید نژادش چیه و هدف از خریدش چیه

همه اینا توی نحوه روابط مهمه 

ما یه اسب داریم که توی باشگاه پانسیون هست و اونجا خودشون ازش مراقبت میکنن

یادتون  باشه مراقبت از سلامت اسب خیلی مهمه 

حتما بیمه بکنید 

سایت از صدا پر است و از حرف خالی...

اسبش توی باشگاه سوارکاری هست،وتمام رسیدگی هاش با اون ها هست وبرادرم فقط هفته ای یکبار میتونه بهش سر ...

نمیدونم فقط میدونم نژاد داره نپرسیدم امشب میپرسم قیمتشم میپرسم میگمت..اینم تو باشگاه سوارکاری بود ماده هم هست

سلام مبارکه  کجا نگه میذارید نژادش چیه و هدف از خریدش چیه همه اینا توی نحوه روابط مهمه  ...

سلام عزیزم باورت میشه من اصلاً از نژادش و از قیمتش از شوهرم چیزی نپرسیدم بس که ذوق دارم و هر روز میرم پیشش حالا خودتون عکسشو نگاه کنید ببینید میتونید چیزی بفهمید هدفشک فقط این که سرگرم بشیم  سوارکاری یاد بگیریم  کلا من اسب خیلی دوست دارم.

آره میدونم غذاهاشون خیلی مخصوص و سر یه تایم خاص به بهش غذا میده هر روزم باید تمیزش کنه هم خودش رو هم زیرش رو

نمیدونم فقط میدونم نژاد داره نپرسیدم امشب میپرسم قیمتشم میپرسم میگمت..اینم تو باشگاه سوارکاری بود ما ...

مبارکه ،باید خیلی مواظبش باشید چون اسب خیلی حساس هست یک شکم دردساده ممکنه باعث مرگش بشه حتماچکاب سلامت با یک دکتر خوب براش انجام بدید وبه صورت دوره ای باید ویزیت بشه

مبارکه ،باید خیلی مواظبش باشید چون اسب خیلی حساس هست یک شکم دردساده ممکنه باعث مرگش بشه حتماچکاب سلا ...

حتما عزیزم ممنون از راهنماییت گلکم🥰🥰😍💋💋

وای من عاشق اسبم  از بچگی خیلی دوس دارم  ببین سرشو ناز کن بغل کن باهاش حرف بزن

نازش میکنم🥰🥰😍😍😍

گردنشو بوس میکنم😍

خیلی ذوق مرگ میشم که داره بهم عادت میکنه🥰😍😍😍منو بو میکنه الهی فداش بشم🥰😍