2777
2789
عنوان

خانوما کسی تو پریودی اینطوری بوده؟

115 بازدید | 16 پست

دوستا من دیشب پریود شدم خب از دیشب در حدلکه بینی بود ولی امروز ظهر تا حالا خونم صورتیه و لخته خون میاد بیرون..اینقد استرس دارم حد نداره چرا اینجوری شدم😢😢😢یعنی کیست دارم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه نیستم

ببین من تخمدانهام زیاد کیست می سازه و خودش هم بعد چند ماه برطرف میشه.معمولا ماهی که میخواد دفع بشه لخته زیاد دارم توی پریود. 

دعا کن سپس رها کن.سعی نکن به زور دنبال نتیجه باشی،فقط به خدا اعتماد کن تا درهای درست را در زمان مناسب به رویت باز کند.
ببین من تخمدانهام زیاد کیست می سازه و خودش هم بعد چند ماه برطرف میشه.معمولا ماهی که میخواد دفع بشه ل ...

😭😭😭😭 من ۴ ساله جلوگیری میکنم دکترم نرفتم برای چکاپ تا حالا ..شوهرم نمیزاره ..حالا چیکار کنم😢😢 اگه نتونم بچه دار بشم چی؟من هنوز بچه ندارم

وای خدا..میتونم بچه دار بشم؟

من دوتا بچه دارم ،قبل دخترم کیست ۴سانتی داشتم که باردارشدم جلوگیری باعث کیست میشه اگه جلوگیری نکنی برای بچه کیست خودبخوداب میشه

قول میدم کنارت بمونم و به تک تک رویاهامون برسیم.تا ابدو یک روز کنارتم...ℳ...  
من دوتا بچه دارم ،قبل دخترم کیست ۴سانتی داشتم که باردارشدم جلوگیری باعث کیست میشه اگه جلوگیری نکنی ب ...

😢😢😢هرچی به شوهرم میگم بچه بیاریم میگه نه ..اعصابم خورده ..این وسط مقصر همه چی من میشم ...خودم میرم دکتر ببینم چه خاکی توسرم بریزم

😢😢😢هرچی به شوهرم میگم بچه بیاریم میگه نه ..اعصابم خورده ..این وسط مقصر همه چی من میشم ...خودم میر ...

اصلا نترس فوقش قرص بهت میده اگه کیست داشته باشی

قول میدم کنارت بمونم و به تک تک رویاهامون برسیم.تا ابدو یک روز کنارتم...ℳ...  
😭😭😭😭 من ۴ ساله جلوگیری میکنم دکترم نرفتم برای چکاپ تا حالا ..شوهرم نمیزاره ..حالا چیکار کنم😢😢 ...

برو پیش یه دکتر عمومی بگو یه سونو رحم و تخمدان برات بنویسه اگه چیزی باشه توی سونو نشون میده. چرا شوهرت نمیذاره؟

دعا کن سپس رها کن.سعی نکن به زور دنبال نتیجه باشی،فقط به خدا اعتماد کن تا درهای درست را در زمان مناسب به رویت باز کند.