2777
2789
عنوان

سقط جنین

231 بازدید | 23 پست

سلام خانمها .میخوام راهنماییم کنید چیکار کنم .دو ماه پیش حالم یهو بد شد فهمیدم باردارم از اونجا که خیلی حالم بد بود و یه بچه ۴ ساله دارم رفتم ساکشن کردم .حالا بازم باردارم واقعا ناخواسته است حتی اورژانسی خوردم بازم میخام ساکشن کنم ولی موندم که چیکار کنم بمونه میتونم با این شرایط بزرگ کنم یا ساکشن کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم ناشکری نکن خداروخوش نمیاد بذار بمونه.حتی توبه کن بخاطردفعه قبلیت

منم بی اعتقاد نیستم ولی از اینده میترسم نتونم خوب بهش برسم .ساکشن قبلی کلی عذاب وجدان داشتم

نگهش دار

حتما نگهش دار

بری ساکشن خودتم مریض کنی این چ کاریه اخه

ی بچه هم بیشتر نداری تا این میاد ب دنیا بیاد پنج سالش شده بزرگه دیگه

دیدم همه تو امضاشون خواستن دعاشون کنین گفتم منم بگم  دوستان خواهشا دعا کنید یه کار خییییلی خوب که این مشخصات رو داشته باشه : حقوقش خیییییلی بالا باشه!پنج شنبه جمعه ها و روزای تعطیل پیشمون باشه ! بهش سر کار ناهار بدن نخوام خودم ناهار بذارم! کارش اسون باشه از کار میاد انقدر خسته نباشه ! بیمه داشته باشه ! بازم حقوقش بالاااا باشه !! گیر شوهرم بیاد حالا اگر ی صلوات بفرسی ک نور علی نور اگه تو نماز و دعاهات یادم کنی که ان شاءالله یک در دنیا صد در اخرت نصیب خودت شه!!!
چه کنم همش نگرانم با این وضع مملکت

بسپار دست خدا

دیدم همه تو امضاشون خواستن دعاشون کنین گفتم منم بگم  دوستان خواهشا دعا کنید یه کار خییییلی خوب که این مشخصات رو داشته باشه : حقوقش خیییییلی بالا باشه!پنج شنبه جمعه ها و روزای تعطیل پیشمون باشه ! بهش سر کار ناهار بدن نخوام خودم ناهار بذارم! کارش اسون باشه از کار میاد انقدر خسته نباشه ! بیمه داشته باشه ! بازم حقوقش بالاااا باشه !! گیر شوهرم بیاد حالا اگر ی صلوات بفرسی ک نور علی نور اگه تو نماز و دعاهات یادم کنی که ان شاءالله یک در دنیا صد در اخرت نصیب خودت شه!!!