2777
2789
عنوان

جاری بد جنس

| مشاهده متن کامل بحث + 404 بازدید | 24 پست

منو بگو هر روز دربارم غیبت میکنن نمیدونم چقدر دوس دارن دربارم حرف درس کنن خسته هم نمیشن همشون به اون بالایی واگذار کردم

میشه برای منم صلوات بفرستین برای خوب شدن ❤زندگیم❤ دعا کنین التماس دعا دارم💚                            اگه فرستادین بگین منم براتون صلوات بفرستم 
ذات اینجور آدما زود برملا میشه واسه همه و خود واقعیشونو به همه نشون میدن فکرکنم رفتاراش از سن کمش نش ...

خیلی از دخترای این سنی خیلی دخترای عاقلی هستن خیلی از خانومایی ک سنشون بالاست هم کارای بدتری میکنن سن عقلیشون کمه هنوز فکرشون بالغ نشده متأسفانه

پیشاپیش بخاطر متن امضام عذر خواهم از کاربران محترم... جواب توهینتو نمیدم,کافیه توجه کنی سطح پایین فرهنگت مانع از هم صحبتی من باهات میشه و از طرفی اتلاف وقت هست که تمایلی بهش ندارم...در 99/9/9 دیگه هیچ تاپیک حس ششمی وجود نداره😑       تاپیک فال و حس ششم و از این خرافات گزارش میزنم... ...من کاملا انتقاد پذیر هستم اما<<  مزخرف >>پذیر نیستم!*** همه ی آدم ها وقتی آرام باشند,زشتی هایشان ته نشین میشود,     زلــــــــال دیده می شوند .       برای اینکه آدمی را بشناسید        ,    <<قــــــــبــــــــل از مــــــــصــــــرف خــــــــــــوب تـــــکـــــان دهــــیـــــد...>> 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تازه اون خیلیم سنش کمه رفتارش از روی هیجانات نوجوانیشه خودش به موقع متوجه اشتباهاتش با کم محلی و سیاست شما میشه اما اگه با بزرگتر شدنش ادامه داشت حسادتشه، شاید کمبودی توی زندگیش داره و شاید شما محبوبی توی اون خانواده که میخواد کمبودشو برطرف کنه و خودشو نشون بده 

بااین که سنش کمه ولی پاقعا ادم  مردم ازاریه  تو بچگی خیلی کم بود محبت داشته الان ک محبت دیده خیلی لوس شذه داره جفتک میندازه الان میدنم این طرز حرف زدن بده ولی شما نمیدونید چ ادم تنفر امیزیه  از بس ک منو اذیت کرده احتمالا چون من محلش نمیدم اینجوری میکنه

خیلی از دخترای این سنی خیلی دخترای عاقلی هستن خیلی از خانومایی ک سنشون بالاست هم کارای بدتری میکنن س ...

اره سن و سال ربطی نداره به این کارا چون مادر شوهرم با جاری بزرگم یکم اختلاف دارن  اگ به سن و سال بود من باید سو استفاده میکردم بد تر رابطشون رو خراب میکردم ولی  همیشه حرفایه خوب زدم از مادر شوهرم به جاریم و غز جاریم ب مادر شوهرم 

سیاست! سیاست رفتاری و برخورد خیلی مهمه بی محلی هات عیان نباشه که بی احترامی تلقی کنه، زیرپوستی باشه و جدی حتی در حین حرف زدن با طرز صحبت کردنت گاهی متوجه اشتباهش بشه با نشون دادن تنفر و عیان کردن به جایی نمیرسی سعی کن قشنگ همه جنبه ها رو در نظر بگیری. 

سیاست! سیاست رفتاری و برخورد خیلی مهمه بی محلی هات عیان نباشه که بی احترامی تلقی کنه، زیرپوستی باشه ...

اخع میترسم شما فکر کن من حتی باهاش سلام علیکم ب زور میکنم پشتک حرف درمیاره فک کن باهاش حرف بزنم ببین اون مپقع چ میکنه دیگه اولا مادر شوهرم دعوام میکرد برا خاطر حرفایه اون رابطمو با شوهرش ک یک زمان عین خواهر برادر بودیمو بهم زده در هدی ک سلام علیکم ب زورمیکنیم