2777
2789
عنوان

دور همی

| مشاهده متن کامل بحث + 1450 بازدید | 388 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام خواهر جون خوبی عزیزم؟❤❤ به دل نگیر گلم منم تگ نکردن شاید یادشون رفته😘😘😘😘

سللللام عزیزم....منم ک گفتم اشکال نداره😁بیخیال

خودت خوبی؟نی نی ها خوبن؟

جهان من از گریه است خیس باران    ...   تو باسقف کاشانه من چه کردی؟؟؟             ....................آقا بیا ک زمان آمدنت دیییییر میشود😔
@anjel82چلا تک نمیشی توووو اخه رل جونم  بیا من دیشب گفتم ساناز تاپیک زده. اینا اسمان جون فکن ...

نه عزیزم...من از اونا نالاحت نیشتم...😘

جهان من از گریه است خیس باران    ...   تو باسقف کاشانه من چه کردی؟؟؟             ....................آقا بیا ک زمان آمدنت دیییییر میشود😔

سلام اسمان جون 

دیشب من ساعت ۳ ابنا بود از بی خوابی یه تاپیک زدوم دورهمی هم نبود یه تاپیک الکی اگه بری نگاه کنی من هیچکیو تگ نکردم نازلی هم یکی از دوستان تگش کرد 

نمیدونستم ناراحت میشی 

راستی با گوشیه من نمیشه تگ کرد 

نمیدونم چلا

سللللام عزیزم....منم ک گفتم اشکال نداره😁بیخیال خودت خوبی؟نی نی ها خوبن؟

سلام به روی ماهت

ممنونم گلم ماهم خوبیم.

گل دختر تو چطوره؟

از وقتی فهمیدم باردارم حسم به بچه ها خیلی تغییر کرده احساس میکنم همشون بچه ی خودمن😅😅😅

سلام اسمان جون  دیشب من ساعت ۳ ابنا بود از بی خوابی یه تاپیک زدوم دورهمی هم نبود یه تاپیک الکی ...

نه عزیزم...اون لحظه نمدونم جرا ناراحت شدم اونم از خودم ن شما

اما الان ک نالاحت نیستم دوست خوبم

خف دلم براتون تنگ شده نیستین اصلا😍

سلام به روی ماهت ممنونم گلم ماهم خوبیم. گل دختر تو چطوره؟ از وقتی فهمیدم باردارم حسم به بچه ها خی ...

قربوست عزیزم

آره واقعا آدمدیگه همه بچه هارو دوس داره😍عشقن همشون

ماهم خداروشکر

خسته شدم دیگه ازین قرنطینه

سلام اسمان جون  دیشب من ساعت ۳ ابنا بود از بی خوابی یه تاپیک زدوم دورهمی هم نبود یه تاپیک الکی ...

سلام سانازجوون

قربوست عزیزم آره واقعا آدمدیگه همه بچه هارو دوس داره😍عشقن همشون ماهم خداروشکر خسته شدم دیگه ازین ...

اره منم خیلی خستم

دیگه مثل قبل نه میتونم برم خونه ی مامانم نه جایی

البته ز یادم فرق نداره قبلا هم باید علی میبرد میاورد الانم همونه خخخ