mhzmamz مدیر عضویت: 1399/02/02 تعداد پست: 1118 عنوان دور همی | مشاهده متن کامل بحث + 1450 بازدید | 388 پست بچه ها کجایین چرا تاپیک قبلیو ترکوندین جهان من از گریه است خیس باران ... تو باسقف کاشانه من چه کردی؟؟؟ ....................آقا بیا ک زمان آمدنت دیییییر میشود😔 1399/02/13 | 19:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
برفکی عضویت: 1397/09/02 تعداد پست: 13307 @anjel82چلا تک نمیشی توووو اخه رل جونم بیا من دیشب گفتم ساناز تاپیک زده. اینا اسمان جون فکنم ناراحت شده که چرا تگش نکردیم. من گفتم که منم تگ نکردی گلم بیا بدووووو دختر
برفکی عضویت: 1397/09/02 تعداد پست: 13307 😊 اومدم مهربونممممم😘 میگم ایناز یه گروه تل بود برا رفع اشکالو اینا کلا برا کنکور بود از د ... بالا رو بخون👆👆
پری_کوچولو۲۴ عضویت: 1399/01/13 تعداد پست: 5931 فداتتتتتتشم من عزیزدلممم دلم واست تنگ شده بود خوبی منم خوبم مرسی شکر خدا گلم قربونتم مهربونی ... ممنون عزیز دلم اوناهم خوبن❤❤❤🥰🥰🥰⚘⚘⚘😘😘😘@anjel82 l82 بیا خانومی رلت کارت داره😘
mhzmamz مدیر استارتر عضویت: 1399/02/02 تعداد پست: 1118 سلام خواهر جون خوبی عزیزم؟❤❤ به دل نگیر گلم منم تگ نکردن شاید یادشون رفته😘😘😘😘 سللللام عزیزم....منم ک گفتم اشکال نداره😁بیخیالخودت خوبی؟نی نی ها خوبن؟ جهان من از گریه است خیس باران ... تو باسقف کاشانه من چه کردی؟؟؟ ....................آقا بیا ک زمان آمدنت دیییییر میشود😔
mhzmamz مدیر استارتر عضویت: 1399/02/02 تعداد پست: 1118 @anjel82چلا تک نمیشی توووو اخه رل جونم بیا من دیشب گفتم ساناز تاپیک زده. اینا اسمان جون فکن ... نه عزیزم...من از اونا نالاحت نیشتم...😘 جهان من از گریه است خیس باران ... تو باسقف کاشانه من چه کردی؟؟؟ ....................آقا بیا ک زمان آمدنت دیییییر میشود😔
anjel82 عضویت: 1399/02/01 تعداد پست: 1552 ممنون عزیز دلم اوناهم خوبن❤❤❤🥰🥰🥰⚘⚘⚘😘😘😘 @anjel82 l82 بیا خانومی رلت کارت داره😘 چیکار داره؟راستی سلام به همه
anjel82 عضویت: 1399/02/01 تعداد پست: 1552 سلام اسمان جون دیشب من ساعت ۳ ابنا بود از بی خوابی یه تاپیک زدوم دورهمی هم نبود یه تاپیک الکی اگه بری نگاه کنی من هیچکیو تگ نکردم نازلی هم یکی از دوستان تگش کرد نمیدونستم ناراحت میشی راستی با گوشیه من نمیشه تگ کرد نمیدونم چلا
پری_کوچولو۲۴ عضویت: 1399/01/13 تعداد پست: 5931 سللللام عزیزم....منم ک گفتم اشکال نداره😁بیخیال خودت خوبی؟نی نی ها خوبن؟ سلام به روی ماهتممنونم گلم ماهم خوبیم.گل دختر تو چطوره؟از وقتی فهمیدم باردارم حسم به بچه ها خیلی تغییر کرده احساس میکنم همشون بچه ی خودمن😅😅😅
mhzmamz مدیر استارتر عضویت: 1399/02/02 تعداد پست: 1118 سلام اسمان جون دیشب من ساعت ۳ ابنا بود از بی خوابی یه تاپیک زدوم دورهمی هم نبود یه تاپیک الکی ... نه عزیزم...اون لحظه نمدونم جرا ناراحت شدم اونم از خودم ن شمااما الان ک نالاحت نیستم دوست خوبمخف دلم براتون تنگ شده نیستین اصلا😍 جهان من از گریه است خیس باران ... تو باسقف کاشانه من چه کردی؟؟؟ ....................آقا بیا ک زمان آمدنت دیییییر میشود😔
mhzmamz مدیر استارتر عضویت: 1399/02/02 تعداد پست: 1118 سلام به روی ماهت ممنونم گلم ماهم خوبیم. گل دختر تو چطوره؟ از وقتی فهمیدم باردارم حسم به بچه ها خی ... قربوست عزیزمآره واقعا آدمدیگه همه بچه هارو دوس داره😍عشقن همشونماهم خداروشکرخسته شدم دیگه ازین قرنطینه جهان من از گریه است خیس باران ... تو باسقف کاشانه من چه کردی؟؟؟ ....................آقا بیا ک زمان آمدنت دیییییر میشود😔
mhzmamz مدیر استارتر عضویت: 1399/02/02 تعداد پست: 1118 سلام اسمان جون دیشب من ساعت ۳ ابنا بود از بی خوابی یه تاپیک زدوم دورهمی هم نبود یه تاپیک الکی ... سلام سانازجوون جهان من از گریه است خیس باران ... تو باسقف کاشانه من چه کردی؟؟؟ ....................آقا بیا ک زمان آمدنت دیییییر میشود😔
پری_کوچولو۲۴ عضویت: 1399/01/13 تعداد پست: 5931 قربوست عزیزم آره واقعا آدمدیگه همه بچه هارو دوس داره😍عشقن همشون ماهم خداروشکر خسته شدم دیگه ازین ... اره منم خیلی خستمدیگه مثل قبل نه میتونم برم خونه ی مامانم نه جاییالبته ز یادم فرق نداره قبلا هم باید علی میبرد میاورد الانم همونه خخخ
برفکی عضویت: 1397/09/02 تعداد پست: 13307 ممنون عزیز دلم اوناهم خوبن❤❤❤🥰🥰🥰⚘⚘⚘😘😘😘 @anjel82 l82 بیا خانومی رلت کارت داره😘 قربونت بشم مرسی گلم