2777
2789
عنوان

دور همی

| مشاهده متن کامل بحث + 1450 بازدید | 388 پست
قربونت بشم  گلم اله هستم من همش میام سر میزنم ببینم هستین یانه عه چه خوب

خدانکنه عزیزم.....آره گفتم ی گل ب گلا اضافه شه😍

جهان من از گریه است خیس باران    ...   تو باسقف کاشانه من چه کردی؟؟؟             ....................آقا بیا ک زمان آمدنت دیییییر میشود😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پروانه هستم ۲۸ساله ازخوزستان و با افتخار اصالتم وتبارم بختیاری هست بسیار خوشبختم❤😊

عزیز دلم....خوزستان الان باید خیلی گرم باشه آره؟😊

جهان من از گریه است خیس باران    ...   تو باسقف کاشانه من چه کردی؟؟؟             ....................آقا بیا ک زمان آمدنت دیییییر میشود😔
عزیز دلم....خوزستان الان باید خیلی گرم باشه آره؟😊

گرم هست اره ابجی

ایهمه منتظربودیم گرم بشه خوزستان که کرونا بره

گرم شد و خیلییی بدترشد اوضاع درخوزستان

بدم میاد ازگرما😁

یک دختر بختیاری بسیار مهربان و خیرخواه هستم😊🌼ازخدا میخوام بحق حضرت عباسش،غم توی دل کسی نباشه و همه دلشون شاد باشه🤲🌼💚
پروانه هستم ۲۸ساله ازخوزستان و با افتخار اصالتم وتبارم بختیاری هست بسیار خوشبختم❤😊

دیدی انجمن علمای حوزه علمیه نینیسایت چ قشنگ مارو بهم دیگه رسوند؟😁

دیدی انجمن علمای حوزه علمیه نینیسایت چ قشنگ مارو بهم دیگه رسوند؟😁

اره دقیقا😁

🤭❤

یک دختر بختیاری بسیار مهربان و خیرخواه هستم😊🌼ازخدا میخوام بحق حضرت عباسش،غم توی دل کسی نباشه و همه دلشون شاد باشه🤲🌼💚
گرم هست اره ابجی ایهمه منتظربودیم گرم بشه خوزستان که کرونا بره گرم شد و خیلییی بدترشد اوضاع درخوزس ...

منم تو گرما حالم بد میشه مشهدهم خیلی گرمه

منم تو گرما حالم بد میشه مشهدهم خیلی گرمه

مشهد که خنک بود همیشه🤔

وای یه عیدی اومدم طوفان منو برد خخخخخ

یادش خوش❤😊

سلاممممم عزیزممم خوبی خوشی خوش اومدی گلم.  من ایناز هستم ۱۹ سالم مجرد😄😍

خوشبختم عزیزدلم

موفق باشی و سربلند🤗❤

مشهد که خنک بود همیشه🤔 وای یه عیدی اومدم طوفان منو برد خخخخخ یادش خوش❤😊

ای بابا نمیدونم والا ی روز گرمه له له میزنی ی روز سرده بخاری روشن میکنی کلا موندیم همه

انشالا بازم قسمت شه زیارت😍

دوستای گلم من میرم باز میام

پروانه جون آیناز عزیزم فعلا بابای😘