mhzmamz مدیر عضویت: 1399/02/02 تعداد پست: 1118 عنوان دور همی | مشاهده متن کامل بحث + 1450 بازدید | 388 پست بچه ها کجایین چرا تاپیک قبلیو ترکوندین جهان من از گریه است خیس باران ... تو باسقف کاشانه من چه کردی؟؟؟ ....................آقا بیا ک زمان آمدنت دیییییر میشود😔 1399/02/13 | 19:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
برفکی عضویت: 1397/09/02 تعداد پست: 13307 اومدم گلم🤗❤ سلاممممم عزیزممم خوبی خوشی خوش اومدی گلم. من ایناز هستم ۱۹ سالم مجرد😄😍
mhzmamz مدیر استارتر عضویت: 1399/02/02 تعداد پست: 1118 قربونت بشم گلم اله هستم من همش میام سر میزنم ببینم هستین یانه عه چه خوب خدانکنه عزیزم.....آره گفتم ی گل ب گلا اضافه شه😍 جهان من از گریه است خیس باران ... تو باسقف کاشانه من چه کردی؟؟؟ ....................آقا بیا ک زمان آمدنت دیییییر میشود😔
mhzmamz مدیر استارتر عضویت: 1399/02/02 تعداد پست: 1118 پروانه هستم ۲۸ساله ازخوزستان و با افتخار اصالتم وتبارم بختیاری هست بسیار خوشبختم❤😊 عزیز دلم....خوزستان الان باید خیلی گرم باشه آره؟😊 جهان من از گریه است خیس باران ... تو باسقف کاشانه من چه کردی؟؟؟ ....................آقا بیا ک زمان آمدنت دیییییر میشود😔
khoozestan عضویت: 1398/06/09 تعداد پست: 563 عزیز دلم....خوزستان الان باید خیلی گرم باشه آره؟😊 گرم هست اره ابجیایهمه منتظربودیم گرم بشه خوزستان که کرونا برهگرم شد و خیلییی بدترشد اوضاع درخوزستانبدم میاد ازگرما😁 یک دختر بختیاری بسیار مهربان و خیرخواه هستم😊🌼ازخدا میخوام بحق حضرت عباسش،غم توی دل کسی نباشه و همه دلشون شاد باشه🤲🌼💚
mhzmamz مدیر استارتر عضویت: 1399/02/02 تعداد پست: 1118 پروانه هستم ۲۸ساله ازخوزستان و با افتخار اصالتم وتبارم بختیاری هست بسیار خوشبختم❤😊 دیدی انجمن علمای حوزه علمیه نینیسایت چ قشنگ مارو بهم دیگه رسوند؟😁 جهان من از گریه است خیس باران ... تو باسقف کاشانه من چه کردی؟؟؟ ....................آقا بیا ک زمان آمدنت دیییییر میشود😔
khoozestan عضویت: 1398/06/09 تعداد پست: 563 دیدی انجمن علمای حوزه علمیه نینیسایت چ قشنگ مارو بهم دیگه رسوند؟😁 اره دقیقا😁🤭❤ یک دختر بختیاری بسیار مهربان و خیرخواه هستم😊🌼ازخدا میخوام بحق حضرت عباسش،غم توی دل کسی نباشه و همه دلشون شاد باشه🤲🌼💚
mhzmamz مدیر استارتر عضویت: 1399/02/02 تعداد پست: 1118 گرم هست اره ابجی ایهمه منتظربودیم گرم بشه خوزستان که کرونا بره گرم شد و خیلییی بدترشد اوضاع درخوزس ... منم تو گرما حالم بد میشه مشهدهم خیلی گرمه جهان من از گریه است خیس باران ... تو باسقف کاشانه من چه کردی؟؟؟ ....................آقا بیا ک زمان آمدنت دیییییر میشود😔
khoozestan عضویت: 1398/06/09 تعداد پست: 563 منم تو گرما حالم بد میشه مشهدهم خیلی گرمه مشهد که خنک بود همیشه🤔وای یه عیدی اومدم طوفان منو برد خخخخخیادش خوش❤😊 یک دختر بختیاری بسیار مهربان و خیرخواه هستم😊🌼ازخدا میخوام بحق حضرت عباسش،غم توی دل کسی نباشه و همه دلشون شاد باشه🤲🌼💚
khoozestan عضویت: 1398/06/09 تعداد پست: 563 سلاممممم عزیزممم خوبی خوشی خوش اومدی گلم. من ایناز هستم ۱۹ سالم مجرد😄😍 خوشبختم عزیزدلمموفق باشی و سربلند🤗❤ یک دختر بختیاری بسیار مهربان و خیرخواه هستم😊🌼ازخدا میخوام بحق حضرت عباسش،غم توی دل کسی نباشه و همه دلشون شاد باشه🤲🌼💚
mhzmamz مدیر استارتر عضویت: 1399/02/02 تعداد پست: 1118 مشهد که خنک بود همیشه🤔 وای یه عیدی اومدم طوفان منو برد خخخخخ یادش خوش❤😊 ای بابا نمیدونم والا ی روز گرمه له له میزنی ی روز سرده بخاری روشن میکنی کلا موندیم همهانشالا بازم قسمت شه زیارت😍 جهان من از گریه است خیس باران ... تو باسقف کاشانه من چه کردی؟؟؟ ....................آقا بیا ک زمان آمدنت دیییییر میشود😔
mhzmamz مدیر استارتر عضویت: 1399/02/02 تعداد پست: 1118 دوستای گلم من میرم باز میامپروانه جون آیناز عزیزم فعلا بابای😘 جهان من از گریه است خیس باران ... تو باسقف کاشانه من چه کردی؟؟؟ ....................آقا بیا ک زمان آمدنت دیییییر میشود😔
برفکی عضویت: 1397/09/02 تعداد پست: 13307 خدانکنه عزیزم.....آره گفتم ی گل ب گلا اضافه شه😍 قربونت گلم خوب کاری کردی خوشحال شدم
khoozestan عضویت: 1398/06/09 تعداد پست: 563 قربونت مرسی گلم 🤗❤ یک دختر بختیاری بسیار مهربان و خیرخواه هستم😊🌼ازخدا میخوام بحق حضرت عباسش،غم توی دل کسی نباشه و همه دلشون شاد باشه🤲🌼💚
برفکی عضویت: 1397/09/02 تعداد پست: 13307 دوستای گلم من میرم باز میام پروانه جون آیناز عزیزم فعلا بابای😘 قربونتمگلم بای باز بیاین😍😍