2777
2789
عنوان

دور همی

| مشاهده متن کامل بحث + 1451 بازدید | 388 پست

سلاااااااااام ب همگی دوروزی بود میومدم هیشکی نبووووووود دلم گرفت....نازلی جووون پری چون سانازم النازجووونم...دوستون دارم چخبرا؟

جهان من از گریه است خیس باران    ...   تو باسقف کاشانه من چه کردی؟؟؟             ....................آقا بیا ک زمان آمدنت دیییییر میشود😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلاممممممم عزیزم خوبی کجای نیستی دلم تنگ شده واست

من هروز میومدم شما نبودن☹

جهان من از گریه است خیس باران    ...   تو باسقف کاشانه من چه کردی؟؟؟             ....................آقا بیا ک زمان آمدنت دیییییر میشود😔

آیناز جووووووونم خوبی تو؟

بیااااا بانو جونم

😊

اومدم مهربونممممم😘

میگم ایناز یه گروه تل بود برا رفع اشکالو اینا کلا برا کنکور بود 

از دیشب تا حالا ۵۰ نفر اومدن 

میگن حال داری چت کنی🤕

زدم تلو پاکیدم 

منو چه به این برنامه ها 

😊 اومدم مهربونممممم😘 میگم ایناز یه گروه تل بود برا رفع اشکالو اینا کلا برا کنکور بود  از د ...

قربونت بشم من عشق جونممممم خوش اومدی خوشحالمون کردی گلمممممممم 😍😍😍

اووو چه. حوصله ای دارن ملت خوب کردی بابا مخ میخواد😂😂

قربونت بشم من عشق جونممممم خوش اومدی خوشحالمون کردی گلمممممممم 😍😍😍 اووو چه. حوصله ای دارن ملت ...

اصلا ملت  اوضاعشون خرابه 🥴

اره خوب کاری کردی گلم خب چرا تل پاک کردی. خو لف میدادی گلم

الان برا رمانام باز نصب کردم 

از همه شون ترک کردم 

پام پیش این رمانا گیره وگرنه  پاک میکردم 

الان بازم رفتم نصب کردم