2777
2789
عنوان

یه چی بگم بخندید: مادرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 523 بازدید | 39 پست

عجب 

روزه ام میگیری غیبتم میکنی؟ خوب شد مادرشوهرت دعوتت نکرد بدتر خودش تو زحمت میوفتاد بیچاره

دشمن زنان،زنان احمقن👊دانشگاه روانشناسی خوندم و در اینده من دکوراتور کیک میشم❤زندگیم رو با عشق ساختم،با عشق ادامش میدم💕من یک زن موفقم یک انسان قوی برای اهدافم تلاش میکنم و ب دست  میارمشون 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادرشوهر من برا دوتا خواهر شوهرام عیدی برد کادو و آجیل و شیرینی بعد من امسال اولین سالم بود و عروس ...

مادر شوهر منم فقط دختراش روی دیدن پسرا و عروسا رو نداره

مادرشوهر من هیچ سالی افطاری نداده 

میگ وظیفه من نیس

وظیفه عروسامه ک مارو دعوت کنن  

خود ما دوسالی میشه عروسی کردیم و چندسال نامزد بودیم تو این جندسال ی بار ندیدم ک افطاری بدع 

ی بار جاری بزرگم حرفشو انداخت مادرشوهرم برگشت گف وظیفه ما نیس 

کاری نکنید بد بودن و ب طور کامل بهتون نشون بدم 😹پاش بیوفته من از همتون عوضی ترم😇 😻             کاربر قدیمی زخم خورده ...ترک(:
مادرشوهر من برا دوتا خواهر شوهرام عیدی برد کادو و آجیل و شیرینی بعد من امسال اولین سالم بود و عروس ...

برای دختر عیدی میبرن ن برای عروس😶

دشمن زنان،زنان احمقن👊دانشگاه روانشناسی خوندم و در اینده من دکوراتور کیک میشم❤زندگیم رو با عشق ساختم،با عشق ادامش میدم💕من یک زن موفقم یک انسان قوی برای اهدافم تلاش میکنم و ب دست  میارمشون 

عمه من با مایه خیابونه

زنگ زده بود دارممی پوسم تو خونه هیچ جا نمی رم 

درحالیکه یه رب قبلش از پنجره دیدم داشت با زن همسایمون حرف میزد 

بهش گفتم راست میگی عمه جان با زن فلانی تو خیابون قرنطینه بودی 

بیچاره مونده بود چی بگه😂

امیدوارم که آرزوهام آرزو نمونن 💔☘