حالا این چند وقت همه جا رفته. همیشه هم دخترا و داماد و بچه ها پیشش سر میزنن و جمعن. دیشب میگه دوست داشتم برا افطار همه تون رو دعوت می کردم حیف که کرونا هست نمیشه!!!!!
روزه ام میگیری غیبتم میکنی؟ خوب شد مادرشوهرت دعوتت نکرد بدتر خودش تو زحمت میوفتاد بیچاره
دشمن زنان،زنان احمقن👊دانشگاه روانشناسی خوندم و در اینده من دکوراتور کیک میشم❤زندگیم رو با عشق ساختم،با عشق ادامش میدم💕من یک زن موفقم یک انسان قوی برای اهدافم تلاش میکنم و ب دست میارمشون
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
مادرشوهر من برا دوتا خواهر شوهرام عیدی برد کادو و آجیل و شیرینی بعد من امسال اولین سالم بود و عروس ...
برای دختر عیدی میبرن ن برای عروس😶
دشمن زنان،زنان احمقن👊دانشگاه روانشناسی خوندم و در اینده من دکوراتور کیک میشم❤زندگیم رو با عشق ساختم،با عشق ادامش میدم💕من یک زن موفقم یک انسان قوی برای اهدافم تلاش میکنم و ب دست میارمشون